Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Koenzim Q10 30mg 30 kapsula

1.159,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Anafarm

Opis

 

-Za osobe izložene stresu i psihofizičkom naporu,

-Sportistima (zbog velikih energetskih potreba),

-Za stanja hroničnog umora I iscrpljenosti organizma.

Koenzim Q 10 neophodan je činilac optimalnog funkcionisanja organizma, dobrog zdravlja, psihofizičke kondicije, vitalnosti i dugovečnosti. Nedostatak ovog koenzima naročito se odražava na rad organa koji neprestano funkcionišu i imaju visoke energetske zahteve (srce, mozak, bubrezi).

Anafarmov preparat Koenzim Q 10 prirodnog je porekla. Proizvodi se od najkvalitetnijih uvoznih prirodnih sirovina dobijenih biofermentacijom sa sadržajem od preko 99% čistog koenzima Q 10 koji je identičan koenzimu Q 10 koji se stvara u našem organizmu.

Treba imati u vidu da se na tržištu nalaze dve vrste preparata koenzima Q 10. To suKoenzim Q 10prirodnog porekla (biokoenzim) koji je u potpunosti bioiskoristljiv. Druga vrsta je veštački koenzim Q 10 sintetskog porekla koji je manje aktivan i slabije iskoristljiv u organizmu. Zbog svih navedenih prednosti i dokazanog efekta, pri odabiru preparata uvek se treba odlučiti za one koji sadrže prirodni Koenzim Q 10.

Kao dodatak ishrani prirodni Koenzim Q 10 preporučuje se osobama starijim od 35 godina, osobama izloženim stresu i psihofizičkom naporu, sportistima (zbog velikih energetskih potreba), kao i za stanja hroničnog umora I iscrpljenosti organizma.

Preparat ne sadrži gluten, GMO/BSE/TSE supstance, alergene ili druge supstance koje mogu narušiti ljudsko zdravlje.

Koenzim Q10 30mg 30 kapsula

 

Pakovanje

30 kapsula

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Koenzim Q10 30mg 30 kapsula”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *