Poštovani,

ovim uslovima su definisana pravila pri kupovini posredstvom WEB stranice Herbasana.rs,koji obezbedjuju kvalitet naših usluga i zadovoljstvo kupaca.

OPŠTI USLOVI:

– Proizvodi se naručuju odabirom, korišćenjem menija i popunjavanjem elektronskog formulara.Kupac može kupiti proizvod kao registrovani ili neregistrovani korisnik.Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe ceo postupak narudžbe.

Prilikom registracije Vi birate Vaše korisničko ime (username), i lozinku (password), koje ćete koristiti za logovanje na našem WEB Shop-u. Vaše korisničko ime može biti Vaš nadimak ili slično, dok Lozinka kojom potvrđujete Vaš identitet, služi za autentičnost vašeg prisustva svaki put kada se ponovo obratite na portal www.herbasana.rs za ponuđene usluge, i ulogujete na naš WEB Shop.

– Nakon prijema porudžbine putem sajta,prodavac je dužan da izvrši telefonsku potvrdu narudžbe.

– Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku .

– U slučaju da nastanu bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde porudžbine.

GARANCIJA KVALITETA

Herbasana garantuje za kvalitet proizvoda.Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji i opisu navedenom na sajtu.

DOSTAVA

– Dostava proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije, a za ostale zemlje uz napomenu i naknadno obračunate troškove dostave.

– U cenu dostave ukljućeno je pakovanje proizvoda

– U cenu proizvoda nije uključena dostava, osim ako nije drugačije naznačeno

– Proizvodi se dostavljaju u vremenskom roku koji ste naveli ili u roku od 5 radnih dana od dana porudžbine. Za ovaj deo poslovanja mi koristimo usluge Daily express servisa.

– Dostava se obavlja prema pravilima korišćenja usluga dostavne službe

– Plaćanje kupljenih proizvoda i troškova dostave se vrši kuriru dostavne službe i to prilikom isporuke.

– Za pravna lica nudimo mogućnost plaćanja preko računa prema dogovorenim uslovima.

REKLAMACIJA I POVRAĆAJ ROBE

Pogrešno isporučeni proizvodi biće zamenjeni,a sve troškove zamene preuzima Herbasana.Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju saoriginalnim računom.Garancija neće važiti u slučaju oštećenja nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Herbasana.rs nije odgovorna za bilu kakvu grešku u tekstu,slici ili bilo kojem delu sadržaja .Celokupan sadržaj sajta je prikazan u najboljoj nameri i ostavlja mogućnost nenamerne greške,te ovim molimo korisnike da to imaju u vidu,a korisnici sajta prihvataju takvu mogućnost.

Informacije na WEB Shop-u Herbasana su namenjene da informišu, dopune i približe proizvode širokom krugu korisnika posredstvom internet media.

CENE PROIZVODA

Istaknute cene proizvoda su važeće cene. Ujedno, to su dnevno aktuelne i važeće prodajne cene za naručene proizvode, istaknute i pravilno uočljive. Prikazane cene važe u trenutku Vaše porudžbine. Sistemski je onemogućeno da dođe do promene cena u samom trenutku vaše porudžbine. Cenu koju vidite istaknutu pored proizvoda, biće cena koju plaćate. Cene proizvoda menjaju se s vremena na vreme, u skladu sa poslovnom politikom i tržišnim okolnostima.

PRIVATNOST PODATAKA

Da bi smo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaši lični podaci.Na taj način bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo robu koju ste naručili, kao i da Vas obavestimo o trenutnom status poručene robe.U slučaju promene bilo kojeg od ličnih podataka (npr. mesto stanovanja, dostave) koji su evidentirani prilikom registracije,kupac je dužan da o promeni obavestiti Herbasanu. U slučaju promene o kojima nismo obavešteni Herbasana ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu porudžbine odnosno isporuke proizvoda .

Unosom vase e –mail adrese, bićete u prilici da dobijate e –mail novosti, sve u cilju Vaše jednostavnije, sigurnije ikupovine po promotivnim cenama. Herbasana.rs se obavezuje da ćemo čuvati Vašu privatnost i nećemo zloupotrebljavati privatne podatke iz obrasca narudžbe.

SAGLASNOST I PROMENA USLOVA

Korišćnjenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.Herbasana se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog na ovoj strani.Poznavanje ovih uslova kupovine obaveza je korisnika.

Molimo Vas da nas kontaktirate ukoliko imate pitanja,sugestije i pohvale.

Hvala na poverenju,

Vaša HERBASANA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *