Prašak za pecivo (17g) sa vinskim kamenom od izumitelja praška za pecivo iz ekološkog uzgoja. Vinski kamen se prirodno pojavljuje u procesu proizvodnje vina. Testu daje podatnu strukturu i idealan je za proizvodnju svih kolača, testa, peciva, keksa, vafla… Jedna kesica praška za pecivo dovoljna je za 500 g brašna.
Prosečne hranjive vrednosti na 100 g/ml
Energetska vrednost: 1128 kJ / 266 kcal
Masti: 0.3 g
..od kojih zasićene masne kiseline < 0.3 g
Ugljeni hidrati: 63.3 g
..od kojih šećeri: 0.0 g
Belančevine < 0.3 g
So: 17.1 g
Posebni atributi:
Ne sadrži gluten
Organski
Ambalaža se može reciklirati
Veganski proizvod
Uputstvo za čuvanje:
Na suvom i hladnom mestu
Čuvati na tamnom mestu
Sastojci:
Kukuruzni skrob*, regulator kiselosti: monokalijev tartarat (24,7% čistog tartarata), materija za dizanje: natrijev hidrogen karbonat (soda bikarbona) *ekološki uzgoj.
Alergen info: Može sadržati BADEM, GORUŠICU,SUSAM i SOJIN LECITIN u tragovima.
Napomena:
Biovegan prašak za pecivo je nemačka premium robna marka koja nudi vrhunske proizvode za pečenje hleba, kolača, torti i poslastica. Biovegan proizvodi su 100% organski, veganski i sertifikovani bez glutena i bez laktoze.
Recenzije
Još nema komentara.