Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Sok od pšenične trave 30ml

230,00 RSD

Proizvođač: Panacea Naturale

Opis

Sok od pšenične trave se dobija hladnim ceđenjem pšenične trave. Zahvaljujći mnogobrojnim lekovitim svojstvima sok od pšenične trave se još naziva i zelena krv. Ovaj sok obiluje antioksidansima, a dobar je izvor i hlorofila, enzima, minerala, vitamina, zatim sadrži vitamine: B, C, E, F, K, kao i minerale: gvožđe, kalcijum, magnezijum.

Sok od pšenične trave NE SADRŽI: gluten, aditive, veštačke boje, konzervanse, pesticide i teške metale.

NAMENA:

Kontinuiranim ispijanjem soka od pšenične trave, zapaža se značajan priliv energije, otklanja malaksalost, i vraća vitalnost, a dovodi i jačanja imuniteta, problema nastalih usled dijabetesa, poboljšanja krvne slike, hrani srčano tkivo gvožđem, jača srčani tonus, pomaže regulisanju krvnog pritiska, pomaže bržem ozdravljenju nakon bolesti, pomaže rad digestivnog trakta, odnosno poboljšava varenje i reguliše metabolizam, zatim pomaže kod smanjnja bolova usled hemoroida, obnavlja vaskularni sistem nogu, odnosno pomaže kod proširenih vena, ima blagotvorno dejstvo nakoštano – zglobni sistem, poboljšava rad respiratornog sistema, a ima i blagotvorno dejstvo kod malignih oboljenja krvi,dojke, debelog creva, pluća, prostatae, jajnika, cista, mioma, upale mišića, opadanja kose.

Količina od 30 ml soka (jedna flašica) je dvoljna dnevna doza koja ispunnjava dnevne potrebe organizma. S obzirom da je sok koncentrovan (ne sadrži vodu), ne otapa se brzo na sobnoj temperaturi. Sok od pšenične trave je najbolje je da koristite tako što ćete izvaditi flašicu iz zamrzivača, staviti je u veliku čašu ili šolju sa mlakom vodom (temperatura ne sme da bude veće od 39 stepeni), a nakon otapanja popijte u celosti sadržinu flašice. Preporučujemo vam da ga pijete ujutro, pola sata pre doručka.

ZEMLJA POREKLA:

Srbija

Pakovanje

<30ml>

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Sok od pšenične trave 30ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *