Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Glina u prahu Detox 150g Shenemil

602,00 RSD

Proizvođač: Shenemil

Opis

Ukoliko želimo organizam detoksikovati pomoću gline u prahu potrebno je uveče u čašu sipati (200 ml) vodu i nad njom sipati jednu punu kafenu kašičicu gline (drvenu ili plastičnu) i poklopiti. Ne mešati, jer će glina sama postepeno pasti na dno čaše. Prvih nedelju dana, ujutru piti na prazan stomak (pola sata pre jela) samo vodu, tj. bistri deo. Može se postepeno piti i deo taloga u cilju prilagođavanja organizma. Sledeće tri nedelje, ujutru, piti vodu i glinu, prethodno promešanu. Posle pauze od jedne nedelje nastaviti terapiju glinom 3 – 4 nedelje tako što se pije i voda i glina. Terapija od 6 – 7 nedelja se preporučuje obavezno na prelazu dva godišnja doba, a zatim 10 dana mesečno. Starije i senzitivnije (osetljivije) osobe predviđenu dnevnu dozu treba da podele na 3 dela sa malo više vode. Ovo je preporuka koja je važila kada je u hrani bilo znatno manje dodataka – aditiva. Sada se granica korišćenja gline pomera shodno karakteru hrane koju konzumiramo. Glina u prahu se može potopiti i u većem sudu, tj. u litar vode sipati pet kašičica gline. Posle aktiviranja – odležavanja, glina se promućka u flaši i sipa u čašu neposredno pre pijenja. Ovo je veoma značajno kada zaboravljamo uveče da potopimo glinu, ili pak idemo na put. Kod akutnih stanja (pijanstva, bolova, trovanja, opstipacije, proliva, kolitisa, visokog krvnog pritiska, posoperativnih zahvata, izrazite nervoze, želudačnih promena i reumatoidnih oboljenja) piti glinu 3 puta dnevno pola sata pre jela.
Glinu ne treba pripremati u metalnim sudovima i metalnim priborom. Jednom korišćena glina nije za pijenje, ali se njome može zalivati cveće, jer vezuje vodu i usporava zasušivanje površinskog sloja zemlje. Glina se koristi pola sata pre jela ili 2-3 sata posle jela (laganijeg obroka), nikada za vreme varenja, osim u slučaju trovanja.

Namena:

Koristi se za detoksikaciju organizma. Upotrebom gline u prahu dolazi do: eliminacije toksičnih metala kao što su olovo, bizmut, kadmijum, živa i dr., eliminacije masnih naslaga u crevima, tkivu, krvi i limfi, regeneracije oštećene sluzokože crevne flore, smanjuje se radioaktivnost tela, pre svega izazvane radijumom i stroncijumom, čišćenjem krvi stimuliše se rad koštane srži, osvežava rad hormonske žlezde, pre svega tiroidu i nadbubrežne žlezde, nadoknađuje oligoelemente u telu, eliminiše višak žučnih kiselina iz debelog creva, deluje na uravnoteženje kiselo-baznih procesa u organizmu, pre svega na alkalotvorne procese, eliminiše gasove u crevnoj flori (metan, amonijak, vodonik, vodonik sulfide, dr.), pozitivno deluje na preraspodelu vode u organizmu, svojim gelastim – želatinoznim stanjem omogućuje apsorpciju hrane u tankom crevu, čisti jetru od otrova, reguliše krvni pritisak, smanjuje i eliminiše (sa kombinovanjem hrane) mladalačke promene na licu u obliku masnih bubuljica, akni, mitisera.

Zemlja porekla:

Srbija

Pakovanje

150 g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Glina u prahu Detox 150g Shenemil”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *