Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Naturela namaz sa rogačem 250g (bez glutena)

315,00 RSD

Proizvođač: Suncokret

Opis

 

NAMENA:

Najčešće se koriste kao namazi i dodatak kašama, ali nalaze i široku primenu u pripremi kako kuvane, tako i sirove hrane. Bogati belančevinama, raznim mineralima i vitaminima, idealna su hrana za sve one kojima je potrebna energija, pogotovo deci koja rastu, sportistima, trudnicama, onima koji poste, snižavaju nivo holesterola, sprečavaju pojavu kardiovaskularnih oboljenja.

OPIS:

Ovaj ukusan namaz je namenjen onima koji, brinući za svoje zdravlje, traže alternativu za čokoladne namaze. Rogač svojim ukusom vrlo podseća na čokoladu, a pošto je sam po sebi sladak, traži samo malu količinu dodatnog zaslađivača ( u našem slučaju meda). U njegov sastav ulazi: suncokret, med, rogač, suncokretovo hladno ceđeno ulje. Sadrži: nezasićene masne kseline – (omega 6 i 9) koje pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja, minerale – i to: gvožđe, magnezijum, mangan, fosfor i bakar, kao i vitamin E (moćan antioksidant)

Izuzetno zdravi, a i ukusni, naši puteri se proizvode od semenki uljarica bez dodatka šećera, konzervansa i aditiva. Ne sadrže holesterol, gluten ni kazein.

 

Naturela namaz sa rogačem 250g (bez glutena) 

Pakovanje

250 g