U sastav Kurbis hleba ulazi: ražano brašno, voda, proklijala zrna raži 10%, semenke bundeve 14%, so. Od alergena jedino sadrži gluten. Kurbis hleb je izuzetno zdrav i hranljiv, jer pored toga što sadrži semenke i proklijala zrna, prilikom proizvodnje Kurbis hleba nisu dodavane veštačke boje, arome, konzervansi i aditivi.
Da bi sačuvao sva svoja nutritivna svojstva Kurbis hleb je najbolje da čuvate na sobnoj temperaturi, a nakon otvaranja da ga upotrebite u roku od 5 dana.
Namena:
Kurbis hleb ne sadrži kvasac, pa ga mogu koristiti i osobe koje imaju problema sa kandidom. Zbog bogatog sadržaja nutrijenata biljnog porekla, predstavlja zdravu zamenu za klasične hlebove. Posebno se preporučuje deci, rekonvalescentima i svim ostalim kategorijam stanovištva koji brinu o svom zdravlju.
Zemlja porekla:
Srbija
Recenzije
Još nema komentara.