Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Endokrinol krem gel 50g

1.005,00 RSD

Proizvođač: Evalar

Opis

Endokrinol preparat se nalazi u formi kapsula i krem-gela, čijom se upotrebom dostiže optimalna koncentracija prirodnih sastojaka u problematičnoj zoni i postiže se efekat normalizacije stanja i veličine štitne žlezde kod hipo i hiperfunkcije, kao i normalizacija hormona štitne žlezde, kažu u Ruskoj biljnoj apoteci.

U poslednje vreme, hormonalni poremećaji postaju sve više rasprostranjeni. Pritom, najčešće se uočavaju različiti oblici disfunkcije štitne zlezde. U takvoj situaciji, veliki značaj je da lekar u „arsenalu“ ima preparat sa dovoljno širokim spektrom delovanja, koji je sposoban efikasno da utiče na homeostazu nivoa hormona štitne zlezde, kažu u apoteci „Zdravlje iz Sibira“.

Oni preporučuju proizvod „Evalara“, preparat „Endokrinol“, prvi prirodni kompleks na bazi bele steze za normalizaciju funkcije štitne žlezde.

Razvoj molekularne biologije omogućio je drugi pogled na problem štitne žlezde. Funkcija štitne žlezde se menja promenom receptora, koji se „ne sklapaju“ do kraja i kao takvi ne primaju potrebne materije, uključujući i jod, zbog čega sam jod nije dovoljan u terapiji.

– Za uspostavljanje normalne receptorske aktivnosti neophodni su lektini, kojih upravo ima najviše u biljci bela steza, koja je i osnov biljnog preparata „Endokrinol“. Ovaj preparat omogućava normalizaciju nivoa hormona, postepeno smanjenje, pa i ukidanje hormonalne terapije, kažu u Ruskoj biljnoj apoteci „Zdravlje iz Sibira“.

Endokrinol krem gel 50g

Zemlja porekla:

Rusija

Pakovanje

50g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Endokrinol krem gel 50g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *