Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Dobra ovsena kaša sa čokoladom 50g

75,00 RSD

Proizvođač: Mogador

Opis

Dobra ovsena kaša sa čokoladom sadrži: ovsene pahuljice 48%, biljnu masnoću, kukuruzni sirup u suvom obliku, sojino ulje, prirodno identičnu aromu, fruktozu, kukuruzni skrob, komadiće čokolade 3% (šećer, biljno ulje, kakao u prahu, emulgator sojin lecitin, arome), kakao, aromu, so i kompleks vitamina.
Dobra ovsena kaša sa čokoladom sadrži 10 vitamina (C, E, B1, B2, B5, B6, B9, B12, nijacin, biotin). U sastav dobre ovsene kaše sa čokoladom ulaze isključivo proizvodi biljnog porekla. Zaslađena je fruktozom (sadrži 0% repinog šećera – saharoze). Može da sadrži orašaste plodove u tragovima. Ne sadrži očvrsnute masnoće (kod proizvodnje očvrsnutih masnoća stvaraju se tzv. trans-masne kiseline koje imaju negativan uticaj na naše zdravlje i povećavaju nivo holesterola).

Dobra ovsena kaša sa čokoladom je veoma jednostavna za pripremu: Sadržaj kesice sipajte u šolju i prelijte sa 150 ml vrele vode, dobro promešajte i ostavite da odstoji tri do pet minuta, nakon čega je spremna za jelo.

Namena:

Ovas sadrži uravnoteženu količinu rastvorljivih i nerastvorljivih vlakana koja su od velike važnosti za pravilno funkcionisanje sistema organa za varenje. Ovsene pahuljice su vredne i zbog visokog sadržaja belančevina, vitamina B grupe, lecitina i mineralnih materija kao što su kalcijum i gvožđe.

Zemlja porekla:

Češka

Dobra ovsena kaša sa čokoladom 50g

Pakovanje

50 g