Ovo bademovo brašno iz naše ponude je u svom sastavu ne sadrži ništa osim blanširanih (očišćenih od kožice) i potpuno samlevenih badema.
Bademovo brašno nije isto što I mleveni bademi, jer se tokom proizvodnje bademovog brašna, iz badema hladnim ceđenjem odstranjuje ulje I tek nakon toga se melju odmašćeni ostatci. Na ovaj način se dobija fina sirovina koja u odnosu na mlevene bademe ima I do 30% veću nutritivnu vrednost.
Bademovo brašno e bogato vitaminom E, magnezijumom, manganom, bakrom I fosforom.
NAMENA:
Bademovo brašno se koristi kao zamena za belo brašno, jer ima manje ugljenih hidrata, a više zdravih masti. Možete ga koristiti samostalno ili u kombinaciji sa jogurtom, mlekom ili vodom. Takeout se može dodati u musli, smuti, mafine, proteinske poslastice, testa, palačinke.
ZEMLJA POREKLA:
Španija
Recenzije
Još nema komentara.