Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Akcija!

Peruanska čarobna maka u prahu 150 g

1.682,00 RSD 1.210,00 RSD

Proizvođač: Dakar

Opis

Izuzetne osobine Peruanske čarobne make potiču od njenog jedinstvenog sadržaja koji čine: 10-14% proteina, do 70% ugljenih hidrata, 8% dijetskih vlakana, 2% masti, Energetska vrednost u 100 g make iznosi 1532 kj/362 kcal.

Peruanska Čarobna maka u svom sastavu sadrži velike količine aminokiselina, vitamina, minerala i ugljenih hidrata. Bogata je mineralima kalcijuma, magnezijuma, fosfora, kalijuma, sumpora, gvozđa, cinka. Obiluje vitaminima B grupe i to B1, B2, B12 kao i vitaminima C i E. Maka sadrži skoro 20 različitih amino kiselina i 7 esencijalnih amino kiselina.

Namena:

Peruanska Čarobna maka vraća celokupan organizam u prirodnu ravnotežu. Podižući nivo energije i izdržljivosti organizma, oslobađa telo od hroničnog umora. Peruanska čarobna maka je najpoznatija po tome što pomaže u uspostavljanju hormonske ravnoteže, reguliše izlučivanje hormona (polnih i endokrinih žlezda), održava njihov nivo optimalnim, i na taj način poboljšava funkcije polnih organa. Hormoni regulišu mnoge stvari, uključujući raspoloženje, rast, razvoj, seksualne funkcije i tkiva. Hormoni takođe igraju ulogu u mnogim bolestima, poput raka i depresije. Čarobna maka sadrži prirodne supstance koje stimulišu hipofizu i hipotalamus. Ove žlezde zauzvrat aktiviraju jajnike, bubrežne kanale, testise, štitastu žlezdu i pankreas, i uz pomoć Čarobne make vraćaju ih na zdravo funkcionisanje i “proizvodnju” optimalnog broja hormona. Svakodnevnim, redovnim korišćenjem Čarobne make na prirodan način dolazi do obnavljanja energije i poboljšanja rada endokrinog i reproduktivnog sistema. Čarobna maka je jedinstvena po tome što različito utiče na muškarce i žene. Svakodnevno i redovno korišćenje Čarobne make u minimalnim dozama 2 – 5g praha dnevno je pravi put da se osete blagodeti make na ljudski organizam. Rezultati će izostati ukoliko se svakodnevno (redovno) ne uzimaju preporučene količine Čarobne make.

Čarobna maka deluje na žene tako što:

Usklađuje hormone tokom menopauze

Poremećeni nivoi estrogena kod žena dovode do raznih neprijatnih stanja tokom menopauze, koji uključuju nagle promene raspoloženja, nesanicu i napade vrućine i znojenja. Čarobna maka veoma dobro smanjuje sve neugodne simptome menopauze. Ovaj efekat dolazi od neverovatne sposobnosti Čarobne make da podrži zdravu ravnotežu hormona. Čarobna maka ne sadrži hormone, već samo podstiče telo da uspostavi ravnotežu endokrinog sistema. Korišćenjem Čarobne make na prirodan način možemo da zamenimo klasičnu hormonalnu terapiju koja može da dovede do niza nus pojava.

Ublažava simptome PMS-a i reguliše stanja bolnih i neredovnih menstruacija

Nelagodne prateće tegobe vezane za menstrualni ciklus, kao što su razdražljivost, osetljivost, bolovi u krstima i grudima, nadutost, umor, Čarobna maka reguliše na 100% prirodan način. Čarobna maka pomaže u održavanju zdravog i redovnog menstrualnog ciklusa. Reguliše neredovne i bolne menstruacije. Peruanska čarobna maka balansira hormone koji dovode do redovne ovulacije.

Poboljšava plodnost

Da bi plodnost kod žena bila očuvana, potrebno je da reproduktivni sistem bude u dobroj funkciji. Pokazalo se da uspostavljanje hormonalne ravnoteže daje organizmu vitalnost i energiju, te na taj način Čarobna maka direktno povećava plodnost kod žena.

Poboljšava tonus kože, daje joj vlažnost i vitalnost, i pomaže u borbi protiv akni

U okolnostima u kojima su akne u vezi sa neravnotežom hormona, uzimanje Čarobne make može da bude veoma delotvorno kao tretman protiv akni. Naravno, pošto je Čarobna maka organski proizvod, organizmu je mnogo lakše da je obradi nego bilo koji hemijski preparat ili lek.

Čarobna maka deluje na muškarce tako što:

Povećava libido i potenciju

Podiže nivo testosterona, poboljšava i produžava trajanje erekcije. Povećava broj i pokretljivost spermatozoida i utiče na poboljšanje plodnosti.

Deluje kao odličan afrodizijak, pa je dobila nadimak “prirodna Viagra”.

Čarobna maka podiže nivo plodnosti kod muškaraca i omogućava im kvalitetniji seksualni život, a takođe povoljno deluje na regulaciju nivoa testosterona koji ima direktan uticaj na polni nagon. Čarobna maka ne sadrži testosterone ili bilo koje druge hormone, već podstiče organizam da ih sam proizvodi u cilju postizanja zdrave ravnoteže hormona.

Povećava energiju i izdržljivost

Čarobna maka je prirodni podizač energije, idealan dar prirode za sportiste. Ona jača imuni sistem, smanjuje stres i mentalni zamor. Čarobna maka je superfood, biljka sa izuzetnim sposobnostima da poveća energiju, izdržljivost i snagu, potrebna svakom sportisti. Pomaže u izgradnji mišića na prirodan način.

Zemlja porekla:

Peru

Pakovanje

150 g