Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Flogocid krema 20g

270,00 RSD

Proizvođač: VZ Zemun

Opis

Sastav:
Flogocid mast u svom sastavu sadrži kompleks enzima u puferskom rastvoru, bornu kiselinu, etarsko ulje lavande, beli vazelin, bezvodni lanolin, holesterol, tečni parafin, eterična ulja poljskog cveća.

Dejstvo:
Aktivne komponente u sastavu masti izazivaju nespecifičnu imunološku reakciju na mestu primene. Time se pojačava imuni odgovor same ćelije čime se pokreće mehanizam za proizvodnju odbrambenih supstanci koje se suprostavljaju uzročnicima infekcije i samim tim se ublažava i sprečava dalji razvoj promena na koži i sluzokoži.
Aktivne komponente deluju protiv upale, ublažavaju sve neprijatne simptome koji prate patološke promene na koži i sluzokoži, podstiču regeneraciju oštećenog tkiva i pospešuju zarastanje rana.
Zahvaljujući ovakvom mehanizmu delovanja , Flogocid mast brzo i delotvorno otklanja sva upalna stanja na koži.

Gde sve pomaže:
Zbog svog jedinstvenog sastava i enzima prirodnog porekla, Flogocid mastublažava upalne procese na koži i služokoži (akne, bubuljice, urasle dlake, urasli nokti, ekcemi, oderotine, ojedi, svrab …), potpomaže kod upala potkožnog tkiva i sluzokoža, npr. kod rana koje teško zarastaju, kao i kod flegmona, inficiranih vlažnih ekcema, otoka limfnih žlezda, opeklina i ozeblina, čireva, furunkula, fistula i upala sluznica usne šupljine.
Flogocid mast brzo i efikasno oslobađa od hemoroidnih problema. Bolne iritacije na koži nastale usled dugog ležanja i korišćenja pomagala (dekubitusi) jenjavaju posle primene Flogocid masti.

Način primene:
Flogocid mast se koristi nanošenjem na promenjeno obolelo mesto i njegovu okolinu u debljem sloju (po potrebi može se preko staviti zavoj ili gaza). Kod starih dugotrajnih promena (dekubitusi, fistule, flegmone i dr.) zahteva se češći i duži tretman a kod svakog tretmana menjati zavoj.
Pre primene Flogocid masti promenjeno mesto treba očistiti a preporučuje se ukloniti propalo tkivo, sasušen sekret i dlake.

Delotvornost i efikasnost Flogocid masti potvrđuje više od milion zadovoljnih korisnika, koji je smatraju „univerzalnom“ mašću.

Mast je namenjena samo za spoljnu upotrebu.

Čuvati na temperaturi do 25C i van domašaja dece.

 

Prodaja

20g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Flogocid krema 20g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *