Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Arteroprotect

900,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Herbiko

Opis

 

Namena
  • Snižava loš holesterol

  • Povećava DOBAR holesterol

  • Smanjuje slepljivanje trombocita

  • Sprečava i smanjuje kalcifikaciju

  • Vraća elastičnost i prohodnost krvnih sudova
Opis

ARTEROprotect je alternativa za pacijente koji ne mogu da koriste statine.
Neželjeni efekti većine statina su brojni: poremećaj funkcije jetre, bolovi u mišićima, razgradnja mišićnog tkiva. Zbog toga je određeni broj pacijenata prinuđen da prekine sa terapijom. ARTEROprotect je bezbedna, prirodna alternativa, koja nema neželjnih efekata čak ni posle dugotrajne terapije.

ARTEROprotect je dopuna terapiji statinima kod povišenog holesterola.
Kod pacijenata sa visokim vrednostima ukupnog i LDL holesterola potrebne su visoke doze statina ili kombinacija statina sa drugim lekovima, što može dovesti do izraženijih i težih neželjenih efekata. Sa dodatkom ARTEROprotect-a moguće je postići dejstvo bez dodatnog povećanja doze statina.

ARTEROprotect  je idelan dijetetski suplement namenjen osobama koje imaju blago povišen holesterol.
Obzirom da je povišen ukupan i LDL holesterol glavni uzrok ateroskleroze, primena ovog prirodnog preparata može usporiti proces ateroskleroze i tako smanjiti rizik od nastanka koronarne bolesti srca i kardiovaskularnih bolesti.

ARTEROprotect može biti i dopuna ishrani kod osoba koje imaju snižen HDL holesterol.
Dobar (HDL) holesterol štiti krvne sudove od ateroskleroze. Čak i ako je loš holesterol normalan, smanjen nivo, dobrog, HDL holesterola povećava rizik o kardiovaskularnih bolesti.  ARTEROprotect® povećava nivo HDL holesterola i ima protektivni efekat na organizam.

ARTEROprotect smanjuje slepljivanje trombocita.
Uticaj jedne kapsule ARTEROprotect na smanjenje slepljivanja trombocita je isti kao i efekat 100 mg aspirina. Smanjenjem slepljivanja trombocita smanjuje se rizik od srčanog i moždanog udara.

ARTEROprotect smanjuje vaskularnu kalcifikaciju i tako povećava elastičnost krvnih sudova.
Većina osoba tokom vremena stvara depozite kalcijuma u glavnim arterijama, koji smanjuju elastičnost krvnih sudova, što može dovesti do povišenog krvnog pritiska, uvećanja srca, nedovoljne prokrvljenosti srca, mozga i ostalih organa. Pacijenti sa arterijskom kalcifikacijom imaju lošiju prognozu u odnosu na one bez ili blagom kalcifikacijom. Stoga, ARTEROprotect® svojim delovanjem može poboljšati ishod bolesti.

ARTEROprotect je dvokomponentni dijetetski suplement koji u sebi sadrži:

  • Vitamin K2-MK7

  • 90%-tni octacosanol

Vitamin K2 – MK7 sprečava taloženje kalcijuma u krvnim sudovima i snažno utiče na razgradnju već postojećih kalcifikata. Vitamin K2-MK7 u ARTEROprotect-u se dobija patentiranim procesom biofermentacije koji obezbeđuje visok prinos prirodnog vitamina K2. Unapređena tehnologija, koja uključuje procese selektivne ekstrakcije i prečišćavanja, garantuje  dobijanje all-trans, bioaktivnog oblika vitamina K2-MK7, u izuzetno visokom procentu (>99%).

Octacosanol je glavni sastojak smeše primarnih alkohola izolovane iz voska šećerne trske. Sadržaj octacosanola u ovoj prirodnoj smeši se kreće od 20 %  do 60%. U sastav preparata ARTEROprotect ulazi supstanca koja sadrži čak 90% čistog octacosanola. Specijalnom tehnologijom prečišćavanja i koncentrovanja dobijena je supstanca koja zbog svoje čistoće i koncentracije ima pojačano dejstvo.

Visokokoncentrovani Octacosanol iz preparata ARTEROprotect® deluje na smanjenje ukupnog i LDL holesterola i povećanje HDL holesterola. Pored toga, Octacosanol pokazuje i povoljan efekat na smanjenje agregacije trombocida.

Pozitivan efekat na sniženje holesterola je pokazano i kod zdravih, ali i kod osoba sa šećernom bolešću, povišenim pritiskom, poremećajem funkcije jetre, kod žena u menopauzi.

Način upotrebe:
Odrasli: 1 kapsula dnevno, uz obrok.

Napomene:
Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti!

Upozorenja:

  • Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda.

  • Proizvod se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 18 godina, bez predhodne konsultacije sa lekarom.

  • Osobe koje su na terapiji antikoagulansima, trebalo bi da konsultuju lekara pre uzimanja ovog preparata.

Način čuvanja:
Proizvod čuvati zatvoren, u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti na sobnoj temperaturi, van domašaja dece.

Arteroprotect

Pakovanje

20 kapsula

Povezani proizvodi