Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Ecover WC sanitar 750 ml

844,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: ECOVER

Opis

NAMENA:

Ecover wc sanitar ima odličnu učinkovitost pranja, čisti vodeni kamenac i ima svež miris, nežan za kožuzahvaljujući svom sastavu biljnog porekla.

OPIS:

Optimalna biološka razgradivost (mnogo veća od zakonski propisane), minimalan uticaj na vodenu floru i faunu, čak pogodan i za močvaru. Način upotrebe: nanesite Ecover sredstvo na rubove wc školjke i pustite par minuta da sredstvo deluje. Po potrebi školjku istrljajte wc četkom, a zatim isperite. Ecover wc sanitar odlično skida kamenac sa svih kupatilskih delova.

Ecoverovi proizvodi su sredstva, iako biljnog porekla, vrlo delotvorna te su blagog, neiritirajućeg mirisa. Njihova je prednost što nakon upotrebe ne ostavljaju bespotrebne tragove hemikalija u vašem domu, na vašoj odeći i na vašem posuđu.

Proizvodi na bazi biljnih i mineralnih sirovina koriste snagu prirode i pomažu održavanju zdravog doma, porodice i okoline. Ova jedinstvena sredstva za pranje, čišćenje i ličnu higijenu proizvode se u Ecoverovim jedinstvenim, svetski poznatim ekološkim fabrikama u Belgiji i Francuskoj

Držati izvan dohvata dece. Osobe sa osetljivom ili oštecenom kožom moraju se strogo pridržavati uputstva za doziranje i izbegavati duži dodir ruku s otopinom sredstva za pranje. Ukoliko dodje do kontakta s očima, isprati u puno vode i potražiti stručnu medicinsku pomoc. Ukoliko se proguta, potražiti odmah strucnu medicinsku pomoc i poneti kutiju ili deklaraciju sa sobom.

Ecover – ekološki proizvodi najnovije generacije,vodeći svetski brand proizvoda za pranje i čišćenje.

Ecover WC sanitar 750 ml

 

Pakovanje

750 ml