Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Ecover omekšivač za veš – pod suncem 1 L

685,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: ECOVER

Opis

NAMENA:

Ecover omekšivač za veš je idealan za sva domaćinstva s malom decom ili osobama koje su osetljive na deterdžente,omeksivace i hemikalije, usled čega im koža reaguje crvenilom, osipom, ekcemom ili drugim vrstama iritacija.

OPIS:

Sastojci: >30% voda,5-15% kationski tenzidi,<5% magnezijumov hlorid,parfem(vrsta:letnja fantazija),konzervans(0.15%):sorbinska kiselina. Svi sastojci su iz obnovljivih prirodnih resursa.

Ecoverovi proizvodi su sredstva, iako biljnog porekla, vrlo delotvorna te su blagog, neiritirajućeg mirisa. Njihova je prednost što nakon upotrebe ne ostavljaju bespotrebne tragove hemikalija u vašem domu, na vašoj odeći i na vašem posuđu.

Proizvodi na bazi biljnih i mineralnih sirovina koriste snagu prirode i pomažu održavanju zdravog doma, porodice i okoline. Ova jedinstvena sredstva za pranje, čišćenje i ličnu higijenu proizvode se u Ecoverovim jedinstvenim, svetski poznatim ekološkim fabrikama u Belgiji i Francuskoj

Držati izvan dohvata dece. Osobe sa osetljivom ili oštecenom kožom moraju se strogo pridržavati uputstva za doziranje i izbegavati duži dodir ruku s otopinom sredstva za pranje. Ukoliko dodje do kontakta s očima, isprati u puno vode i potražiti stručnu medicinsku pomoc. Ukoliko se proguta, potražiti odmah strucnu medicinsku pomoc i poneti kutiju ili deklaraciju sa sobom.

Ecover – ekološki proizvodi najnovije generacije,vodeći svetski brand proizvoda za pranje i čišćenje.

Ecover omekšivač za veš – pod suncem 1 L

 

Pakovanje

1 l