Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Ecover ekološke tablete za mašinsko pranje sudova 500g

1.489,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: ECOVER

Opis

 

KATEGORIJA:

Eko čišćenje

 

NAMENA:

Ecover tablete za mašinsko pranje sudova su organsko sredstvo za pranje koje iako je napravljeno od biljnih sastojaka i minerala uklanja sve velike mrlje od jela na vašem posuđu, potrebno je samo staviti tabletu u raspršivač u vašoj mašini za sudove.

 

PAKOVANJE:

500 g (25 tableta)

 

OPIS:

Izvaditi tabletu iz omota i staviti u namenjenu pregradu u mašini. Jedna tableta dovoljna je za jedno pranje.

Ecover je posvećen korištenju biljnih sirovina iz obnovljivih izvora, brzo i potpuno bio-razgradivih s najmanjom mogućom toksičnosti na vodeni svet i visokog stepena tolerancije kože. Sastojci Ecover tableta za mašinsko pranje sudova: 15-30%: izbeljivači na bazi kiseonika, >10%: natrijum citrat, natrijumkarbonat, natrijum perkarbonat, natrijum disilikat, <5%: neionske površinski aktivne materije, <1%: pomoćne materije, bojilo, 0,1-1%: izo oktil glukozid, d-glucitol, 0,01-0,1% amilaza, subtilisin, limonene, miris.

Ecoverovi proizvodi su sredstva, iako biljnog porekla, vrlo delotvorna te su blagog, neiritirajućeg mirisa. Njihova je prednost što nakon upotrebe ne ostavljaju bespotrebne tragove hemikalija u vašem domu, na vašoj odeći i na vašem posuđu.

Proizvodi na bazi biljnih i mineralnih sirovina koriste snagu prirode i pomažu održavanju zdravog doma, porodice i okoline. Ova jedinstvena sredstva za pranje, čišćenje i ličnu higijenu proizvode se u Ecoverovim jedinstvenim, svetski poznatim ekološkim fabrikama u Belgiji i Francuskoj

Držati izvan dohvata dece. Osobe sa osetljivom ili oštecenom kožom moraju se strogo pridržavati uputstva za doziranje i izbegavati duži dodir ruku s otopinom sredstva za pranje. Ukoliko dodje do kontakta s očima, isprati u puno vode i potražiti stručnu medicinsku pomoc. Ukoliko se proguta, potražiti odmah strucnu medicinsku pomoc i poneti kutiju ili deklaraciju sa sobom.

Ecover – ekološki proizvodi najnovije generacije,vodeći svetski brand proizvoda za pranje i čišćenje.