Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Burov gel-100 ml

620,00 RSD

Proizvođač: Donna natura

Opis

Burov gel sadži 12 vrsta biljaka, koje su od davnina poznate po svojim blagotvornim dejstvima. Deluje trenutno dajući osećaj svežine i hlađenja, koji se usled stimulacije protoka krvi ubrzo pretvara u prijatan osećaj topline. Burov gel ima lokalno protivupalno i blago analgetičko delovanje, brzo ublažava bol. Kod oslabljene venske cirkulacije povećava propustiljivost perifernih krvnih sudova, pojačava tonus vena i sprečava nastanak otoka. Burov Gel sadrži ekstrakte gaveza i piskavice koji pored protivupalnog delovanja sprečavaju pucanje kapilara i izlazak tečnosti van krvnih sudova čime sprečavaju nastanak otoka, zatim pojačavaju tonus krvnih sudova u koži i utiču na bolju prokrvljenost. Ekstrakti nevena i kamilice deluju protivupalno i blago analgetički. Pantenol i alantoin stimulišu rast ćelija čime se ubrzava obnavljanje povređenog tkiva. Mentol i kamfor stimulišu protok krvi i imaju blago anestetičko dejstvo čime olakšavaju bolove u mišićima i zglobovima i deluju umirujuće.

Način upotrebe:  Gel se nanosi dva do tri puta dnevno na obolelo ili povređeno mesto. Sportistima se preporučuje masaža Burovim Gelom 15 minuta pre treninga radi bržeg i efikasnijeg zagrevanja, kao i posle treninga radi bržeg oporavka mišića. Koristiti ga uvek na suvoj i čistoj koži.

Namena:

Koristi se za olakšavanje raznih bolnih stanja kao što su: različite povrede, uganuća i iščašenja praćena bolom, otokom i hematomima, bolovi u zglobovima, upala mišića ruku, vrata i ramena, simptoma reumatskog artritisa, umornih i teških nogu kao posledica otežane venske cirkulacije usled većih fizičkih napora i drugog stanja, kod proširenih vena doprinosi eliminaciji osećaja umora i oticanja nogu. Preporučuje se sportistima za brz oporavak od različitih vrsta povreda i za zagrevanje mišića pre fizičkih napora, svim fizički aktivnim osobama za ublažavanje upala mišića, uganuća ili iščašenja, trudnicama za eliminaciju otoka i osećaja težine u nogama, svima koji usled dugog stajanja pate od oslabljene venske cirkulacije i grčeva u nogama, osobama koje pate od simptoma reumatskog artritisa za ublažavanje ukočenosti zglobova.

 Zemlja porekla

Srbija

 Burov gel-100 ml

 

Pakovanje

100ml

Povezani proizvodi