Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Aktiv omega 3 forte + ginko 60 kapsula

1.450,00 RSD

Proizvođač: Doppel herz

Opis

Namena

– za zdravlje krvnih sudova i srca

– osobama sa povišenim krvnim pritiskom

– osobama sa povećanim trigliceridima u krvi

 Opis

Adekvatno vežbanje i zdrava ishrana su važni elementi zdravog životnog stila. Neizbalansirana ishrana često uključuje previše zasićenih masti, životinjskih masti i holesterola.

Bitne polinezasićene masne kiseline, poput omega-3 masnih kiselina, generalno se ne uzimaju previše često, a organizam ne može da ih sintetizuje.

Omega 3 masne kiseline uključuje dokosaheksaensku kiselinu (DHA) i eikosapentaensku kiselinu (EPA). Pozitivni efekti omega 3 masnih kiselina su pronađeni među eskimima na Grenlandu, što zaćuđuje pošto je njihova ishrana neizbalansirana i unos masti veoma visok, a s druge strane cirkulacija zdrava čak i kod starijih ljudi.

Danas se zna da je ova činjenica zasnovana na visokom unosu omega-3 masnih kiselina putem njihovog glavnog obroka, ribe.

Omega-3 masne kiseline imaju važnu ulogu u zdravlju srca i naročito balansu holesterola i triglicerida.

Ginkgo povoljno utiče na kognitivne funkcije kao što su pamćenje i koncentracija, a takođe ima i pozitivan uticaj na cirkulaciju.

U jednoj kapsuli sadrži : 500 mg ulja morskih riba, 90 mg EPA, 60 mg DHA, 50 mg suvog ekstrakta lista Ginka, vitamin B1(0,55mg), vitamin B12(1,25µg), niacin(8mg),pantotensku kiselinu(4,5mg), vitamin E(6mg).

 Aktiv omega 3 forte 60 kapsula

Pakovanje

60 kapsula

Povezani proizvodi