Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Tonik za lice 100ml

480,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Marigold

Opis

NAMENA: Hidrira kožu, vraćajući joj vlažnost i elastičnost. Smruje upaljenu kožu i značajno je regeneriše. Štiti kožu od vetra i visokih temeratura. Namenjen je za čišćenje kože, ali se može koristiti i za dodatnu hidrataciju.

OPIS: Bezalkoholni tonik izradjen je na bazi bio hidrolata lavande i ruže. Hidrolati ili floralne vode su sirovine koji nastaju prilikom procesa proizvodnje eteričnih ulja. Ove aromatične vode sadrže samu esenciju onoga sto je sadržala sama biljka od koje su izradjeni. Hidrolat ruže pogodan je za negu suve i zrele kože. Odličan je ovlaživač, pa je stoga odličan za negu svih tipova kože kojoj nedostaje vlaga. Hidrolat lavande neguje kožu, pogotovo osetljivu, a takođe i aknoznu i upaljenu. Na kožu deluje regenerativno, pročišćujuće i rashlađujuće. Ima ulogu u održavanju vlažnosti kože, kao i u njenoj zaštiti od vetra i visokih temperatura. Takođe, tonik sadži i aloja vera gel koji ubrzava regeneraciju kože, smanjuje njenu iritaciju i izrazito je vlaži. Koži vraća zategnutost i elastičnost. Namenjen je za čišcenje i negu svih tipova kože koju prati problem dehidratacije, odnosno ne sadrži alkohol, pa se osim za čišćenje lica koristi i za dodatnu hidrataciju.

Koristi se u dve faze: prvo se naprska na tupfer vate kojim se zatim očisti lice, a potom se tonik direktno naprska nakožu lica i ostavi se da se osusi. Nakon tonika nanosi se krema odgovarajuca za tip kože. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu-ujutru i uveče.

Ovaj tonik ne sadrži veštačke boje, mirise i konzervanse.

 

Tonik za lice 100ml

Pakovanje

100 ml