Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Staroplaninski melem za ekcem i psorijazu

1.122,00 RSD

Proizvođač: PG Tomislav Varagić

Opis

 

NAMENA:

Poseduje veoma jak antiflamatorni, antibakterijski, antimiotički i antiseboreični efekat. Izuzetno je efikasan u tretmanu ekcema (Dermatitisa koji se manifestuje crvenilom, svrabom i perutanjem kože) i u tretmanu psorijaze, gde nakon mesec dana tretmana dolazi do poboljšanja i povlačenja oštećenih i obolelih kožnih lezija. Uspešno i krajnje efikasno odstranjuje akne, čireve na koži, promene na koži usled uboda insekta, atletska stopala (gljivično oboljenje stopala), oštećenje tetiva kod sportskih povreda, kao i bolove u zglobovima.

OPIS:

Glavni aktivni sastojak Staroplaninskog melema za Psorijazu i Ekcem jeIhtiol, crna, gusta supstanca neprijatnog mirisa. Ihtiol je sulfonirana materija uljnih škriljaca. Dobija se destilacijom bitumena a glavno nalazište je u Tirolu. Ta bituminozna supstanca je bogata fosiliranim ostacima ribe te stoga Ihtiol sadrži velike kolicine Sumpora i Fosfora kao i Ribljeg ulja.
Drugi aktivni sastojak je Salicilna Kiselina koja proizvodu daje jak keratolitički efekat koji je neophodan u odstranjivanju gornjih slojeva oštećenog epiderma kože i ujedno omogućava ostalim aktivnim sastojcima da nesmetano dopru i aktivno deluju na unutrašnje kožne regije.
Od ostalih aktivnih sastojaka napomenućemo i Ekstrakt Žutog Noćurka (
Oenothera Biennis) koji je idealan u tretmanu Akni i Bubuljica kao i Ekstrakt Crvenog Kantariona (Hypericum Perforatum) koji deluje na regeneraciju i upalne procese kože.
Sinergija pomenutih aktivnih sastojaka daje preparatu veoma jako i magično dejstvo protiv upalnih procesa na koži. Ekcemi, Psorijaza, Čirevi, Akne, Atletsko stopalo, gljivice na tabanu i prstima, Povrede tetiva, Zglobova, veoma brzo i jako efikasno nestaju a Vaša koža dobija zdrav i lep izgled.

Staroplaninski melem za ekceme i psorijazu, sa ekstraktima žutog noćurka i kantariona, je prirodni proizvod sa jedinstvenom formulom koji uspešno otklanja upalne procese na koži.

Način upotrebe: Nanosite melem jednom do dva puta dnevno na obolelo mesto, od toga jednom obavezno pre spavanja. Trajanje tretmana je minimum 30 dana.

Bilje za pravljenje melema se bere u ataru sela Velika Lukanja koje se nalazi u srcu nacionalnog parka prirode Stara planina na teritoriji Opštine Pirot. Svi melemi se spravljaju u pomenutom selu, na registrovanom poljoprivrednom domaćinstvu Tomislava Varagića iz Pirota.

Staroplaninski melem za ekcem i psorijazu

Pakovanje

60 ml