1 proizvod je u korpi

Registruj sePrijavi se

SOL crystal spray deodorant citrus 100ml

1.060,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Phenomena

Opis

Ja sam idealni dnevni pratilac – siguran i efikasan, nenametljiv i nevidljiv. Moja misija je beskompromisna borba protiv bakterija i ja sam najsnažniji prirodni borac protiv neprijatnih mirisa.

Prepoznaćeš me po kristalima, a kada me upoznaš, videćeš da obezbeđujem: dugotrajnu zaštitu, nisam testiran na životinjama, ne ostavljam mrlje na odeći, pogodan sam za vegane i vegetarijance, kao i za hipersenzitivne osobe oba pola.“

Upotreba:

Rasprši me na čistu i suvu kožu, a ja ću stvoriti nevidljiv odbrambeni štit protiv bakterija zbog čega ćeš se osećati sveže i sigurno tokom celog dana.

Osobenost SOL proizvoda je što su napravljeni u potpunosti od mineralnih soli kristala Alunita (Kalunita) do kojih se dolazi u azijskim rudnicima. Dostupni su u više oblika: kao čvrsti kristal tj. kamen, kao sprej i kao puder.

Prednost pomenutih mineralnih soli kao aktivnih sastojaka SOL kolekcije najdirektnije se sagledava kroz komparativnu analizu ovih i ostalih komercijalnih dezodoransa i perspiranata.

1. Najveći broj različitih dezodoransa i perspiranata, koji akcenat stavljaju na sposobnost sprečavanja znojenja, u sebi sadrže aluminijum chlorohydrat koji utiče na zatvaranje pora. Time se zaista redukuje znojenje, ali se istovremeno toksini zadržavaju u organizmu čime, potencijalno, izazivaju latentnu opasnost od nastanka kancera limfnih čvorova i raka dojke.

Za razliku od ovih dezodoransa, SOL kristal proizvodi su napravljeni 100% od prirodnih mineralnih soli (Potassium Alum) čiji su molekuli veći od kapaciteta i sposobnosti kože da ih apsorbuje. Njihova karakteristika je što nanošenjem na epiderm formiraju zaštitni film koji inhibira razvoj bakterija koje uzrokuju neprijatne mirise. Istovremeno, SOL mineral crystal deodorants ne sprečavaju prirodni proces eliminacije toksina iz organizma, tj. znojenje. To je razlog zbog koga se ovi dezodoransi preporučuju od strane doktora (radiologa, dermatologa i alergologa) i pre svega su medicinski, pa tek onda kozmetički proizvodi.

2. Kao što je navedeno, SOL mineralne soli su hypoallergenic, ne sadrže mirise ni veštačke boje pa se preporučuju osobama sklonim alergijama i onima koji ne podnose fragranse.

3. SOL dezodoransi su i vizuelno drugačiji od ostalih komercijalnih preparata iste namene. S obzirom da su u pitanju prirodne soli kristala, to je i njihov izgled adekvatan, tj. asocira na kamen, odnosno komad kristala, kvarca ili leda. To se, naravno, ne odnosi na SOL Foot Powder jer su, zbog lakšeg nanošenja i svakodnevne primene, mineralne soli namenjene eliminisanju i preveniranju neprijatnih mirisa stopala pretvorene u puder.

Ja sam idealni dnevni pratilac – siguran i efikasan, nenametljiv i nevidljiv. Moja misija je beskompromisna borba protiv bakterija

i ja sam najsnažniji prirodni borac protiv neprijatnih mirisa.

Prepoznaćeš me po kristalima, a kada me upoznaš, videćeš da obezbeđujem: dugotrajnu zaštitu, nisam testiran na životinjama, ne ostavljam mrlje na odeći, pogodan sam za vegane i vegetarijance, kao i za hipersenzitivne osobe oba pola.“

Upotreba:

Rasprši me na čistu i suvu kožu, a ja ću stvoriti nevidljiv odbrambeni štit protiv bakterija zbog čega ćeš se osećati sveže i sigurno tokom celog dana.

      1. Najzad, treba praviti jasnu distinkciju izmedju prirodnih SOL mineralnih kristal proizvoda, u potpunosti napravljenih od sastojka Potassium Alum i nekih drugih, vizuelno sličnih, koji takodje akcentuju formu i izgled kristala, ali koji su napravljeni od supstance Ammonium Alum, jer su ovi drugi (Ammonium Alum) dobijeni u laboratorijama, sintetički, od veštačkih materijala. Sintetički alum se dobija sintezom Aluminium hydroxide-a (ATH) i Ammonium sulphate-a u kiselinu. Posle mešanja i kombinovanja dobija se Ammonium Alum puder. On se dalje presuje u formu kristal dezodoransa i predstavlja opasnu varku i privid prirodnog proizvoda za neupućene! Zbog toga je vrlo važno čitati sastav na deklaraciji proizvoda i izbegavati one sa oznakom Ammonium Alum!

      2. SOL crystal spray deodorant citrus 100ml

Pakovanje

<100ml>