Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Sok jabuka cvekla šargarepa 0.75 L

220,00 RSD

Proizvođač: Paradise Food

Opis

NAMENA:

Jabuka jača srce, smanjuje holesterol, poboljšava rad kardiovaskularnog sistema, sprečava nastanak neurodegenerativnih bolesti kao što su Alchajmerova i Parkinsonova bolest, pomaže kod artritisa i reume, pospešuje probavu, smanjuje rizik od bolesti jetre i bubrega, uspešno eliminiše toksine iz tela, korisna je za rad pluća, pomaže kod astme. Preporučuje se za bolju koncentraciju i pamćenje. Cvekla je odlična protiv anemije. Ona je i antipiretik, odlična je u borbi protiv bakterija, a ima i antikancerogena dejstva, jer sadrži antioksidanse. Dobar je diuretik, regeneriše jetru i sprečava starenje organizma. Uspešno reguliše krvni pritisak, a blagotvorno deluje i kod bolesti pluća i bolesti kože. Čisti organizam, pomaže kod groznice, prehlade, karcinoma, posledica pušenja i drugih zdravstvenih problema. 
Šargarepa je idealna za:  Karijes, cirkulaciju i visok pritisak, probleme sa varenjem, konstipaciju (zatvor),  dijareju, crevne parazite, povećanje apetita, anemiju, depresiju, za sprečavanje gasova (jedite šargarepu nakon obroka), bolove u stomaku, olakšavanje tegoba tokom menstrualnog ciklusa, zdravlje nervnog sistema, zdravlje arterija, smanjuje visok holesterol, usporava starenje, poboljšava vid i zdravlje očiju, održava lepotu kože.
OPIS:
U sastav ovog soka ulazi 100% hladno ceđena jabuka i cvekla, bez dodatka vode i bez konzervanasa, kao i bez dodatog šećera.
Sok  jabuka cvekla šargarepa 0.75 L

 

Pakovanje

0,75 l