Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Osvežavajuća kupka za miran san – Stara planinska riznica

477,00 RSD

Opis

NAMENA: Aktivna jedinjenja sadržana u ovoj kupki ublažavaju razdražljivost i napetost, opuštaju čula i deluju umirujuće na čitav organizam, pružajući potpunu negu i osećaj svežine. Nakon upotrebe ove kupke, koža postaje zategnuta, regenerisana i zdrava. Namenjena je za sve tipove kože.

OPIS:Osvežavajuća kupka za miran san sadrži kombinaciju opuštajućih mirisa ekstrakata nane, hajdučke trave, kamilice, majčine dušice, kantariona i koprive. Etarsko ulje nane sadrži mentol koji ima izraženo baktericidno dejstvo. Mentol nadražuje nerve u koži, dok njegova isparenja hlade i tako pomažu u otklanjanju glavobolje, umora, neuralgije ili reumatizma. Hajdučka trava ima bogat sastav (etarsko ulje, vitamin K, flavonoidi, smole i tanini), koji takođe ima jako baktericidno i antiinflamatorno dejstvo. Kamilica, sadrži azulen čime pomaže u sprečavanju upala i zapaljenja kože i sluzokože, pucanja kože i pojave osipa, umiruje i osvežava kožu.

Ekstrakt kantariona dovodi do zatezanja tkiva, dok njegova fenolska jedinjenja imaju izraženu antibakterijsku moć. Sadrži i dosta karotena i vitamina C i sa ostalim sastojcima deluje i kao antibiotik i pomaže pri lečenju akni i reumatizma.

Majčina dušica sadrži fenolna jedinjenja, pa je snažan antiseptik i konzervans, koji čisti kožu i održava je zdravom.

Ekstraktkoprive kupki daje predivnu zelenu boju i osvežavajući miris.  Kopriva  je veoma bogata raznim mineralima, vitaminima, belančevinama, ugljenim hidratima i mastima. Zbog svog sastavakopriva je veoma hranljiva za kožu.

Koristite je tako što ćete je naneti na vlažnu kožu, a zatim masirati kružnim pokretima i potom isprati. Za kupanje je koristite tako što ćete sipati 20 kapi u vodu. Najbolje dejstvo se postiže posle 15 – 30 minuta .

Osvežavajuća kupka za miran san – Stara planinska riznica

 

Pakovanje

250 ml