Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Noni prah 300g Eterra

995,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Eterra

Opis

NAMENA:

Prah nonija efikasno se koristi da ublaži bol u mišićima, smanji hronične bolove i simptome artritisa. Pokazalo se da hemijska supstanca skopoletin, koja se nalazi u Prahu nonija, poseduje antiupalna svojstva. Kseronin, još jedno izuzetno važno jedinjenje, pomaže podmlađivanje i normalan rast ćelija. Terpini pomažu u detoksikaciji celokupnog tela, a mineral selen doprinosi dobrom zdravlju kože i njenoj elastičnosti. Lekari preporučuju Prah nonija zbog njegove sposobnosti očuvanja kardiovaskularnog sistema. Prah nonija stvara prikladnu sredinu za zdrav rast T ćelija koje su od posebne važnosti za imunološki sistem. Isto tako, deluje i kao antiseptik.

OPIS:

Prah nonija sadrži iste esencijalne elemente kao i sok. Jedina razlika je što se sok nonija momentalno apsorbuje, a prah postepeno oslobađa sastojke tokom svog prolaska kroz digestivni sistem. Potrebno je 18 kg voća da bi se dobio jedan kilogram Praha nonija, jer se u njemu nalazi čista pulpa voća, bez semena. Prah se pravi od voćke koja je ubrana na vrhuncu svog nutritivnog ciklusa. Obrađuje se na niskoj temperaturi kako bi zdravstvena vrednost
voća ostala u celosti nepromenjena. Prah nonija moćan je izvor vitamina, minerala, antioksidanasa i polisaharida koji pomažu zdrav rast ćelijskog tkiva i jačaju imunološki sistem. Sadrži polisaharide i 17 od 20 poznatih amino-kiselina, a od kojih je devet esencijalnih.
Preporučena dnevna doza je jedna do dve kafene kašičice.

Noni prah 300g Eterra

Pakovanje

300 g