Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Napitak od heljde u prahu 300 g

467,00 RSD

Proizvođač: Zajic

Opis

Napitak od heljde u prahu je napravljen od kuvane heljde. Vrlo je hranjiv i ima lep jedinstven ukus. Napitak od heljde u prahu se pravi od čistih biljnih proizvoda, ne sadrži holesterol, laktozu, prirodan je i ne sadrži gluten.

Napitci „Zajic“ (uključujući i napitak od heljde u prahu) su zamena za obična mleka i pogodni su naročito kao zdrav napitak prilikom svakog doručka. Idealna je, na primer, kombinacija sa korn fleksom, odnosno muslijem. Obično se koriste tamo gde se koristi i kravlje mleko. Ne preporučuju se kao zamena za kravlje mleko za decu ispod 3 godine.

Namena:

Heljda jača organizam, podmlađuje krvne sudove, otklanja umor, zagreva, isušuje, povećava cirkulaciju u rukama i nogama, izgrađuje krv, povećava lučenje urina. Odlična je za pamćenje i koncentraciju (naročito za starije osobe). Snižava pritisak, leči arteriosklerozu i zatvor. Delotvorna je i u lečenju bolesti pluća i bubrega. Preporučuje se osobama s probavnim smetnjama, rekonvalescentima i starijim osobama. Doprinosi pravilnom radu creva, pogodna je za vegetarijansku ishranu (jer sadrži znatan procenat proteina).

Zemlja porekla:

Češka

Pakovanje

400 g