Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Lectranal acute

726,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Nordvik

Opis

Namena

Usmerava odgovor imunog sistema prema eliminaciji alergena bez pojave alergijskih simptoma.

Opis
Lectranal predstavlja inovativni pristup u rešavanju alergijskih simptoma na prirodan način, vrlo delotvorno i bez uspavljujućeg dejstva. Lectranal usmerava odgovor imunog sistema prema eliminaciji alergena bez pojave alergijskih simptoma.

Šta je Lectranal po sastavu?
Lectranal je biljni preparat. Sadrži 80mg Lectalina (ekstrakt korena biljke kozinac, Astragalus membranaceus radix, aktiviran posebnim zaštićenim postupkom).
Astragalus membranaceus je kineska biljka koja prirodno uspeva u Aziji, a danas se širom sveta kultiviše u medicinske svrhe. Kozinac se tradicionalno koristi za regulaciju imunog sistema. U Lectranal-u je njegovo dejstvo poboljšano metodom aktivacije biljnog ekstrakta, tj. njegovim ugrađivanjem na poseban mineralni nosač, što omogućava očuvanje aktivnih komponenti i njihovu bolju apsorpciju. Istraživanja su pokazala da jedino ovako aktiviran Astragalus osigurava delotvornost preparata u borbi protiv alergena.

Kako Lectranal deluje?
Lectranal deluje imunoregulatorno – skretanjem imunološke reakcije u smeru neutralizacije alergena bez pojave simptoma alergije. Lectranal stimuliše proizvodnju specifičnih plazma ćelija i sintezu zaštitnog imunoglobulina IgG koji omogućava neutralizaciju alergena.
To znači da, za razliku od antihistaminika, ne dolazi do blokiranja krajnjeg koraka, tj. oslobađanja histamina, nego se alergijska reakcija dosta ranije usmerava prema normalnom fiziološkom procesu.

Kako se Lectranal uzima?
Za najbolje rezultate, kako bi se izbegla pojava simptoma ili značajno smanjio njihov intenzitet, preporučuje se prethodna priprema imunološkog sistema organizma uzimanjem Lectranala mesec dana pre početka sezone alergija, a zatim nastaviti sa uzimanjem tokom celog kritičnog perioda.

Preporučena doza je 2×1 kapsula (ujutru i uveče po jedna kapsula), na prazan želudac, pola sata pre jela.

Šta ako već imate simptome alergije?
Lectranal se može početi sa uzimanjem i nakon pojave simptoma. U tom slučaju je potrebno početi sa LectranalomAcute. Kada osetite poboljšanje, pređite na Lectranal koji je potrebno uzimati do kraja alergijske sezone.

Preporučeni način uzimanja i doziranja za odrasle i decu stariju od 12 godina.
Ublažavanje već nastalih simptoma.

Način uzimanja:
Do poboljšanja stanja 2×1 kapsula dnevno.

Lectranal acute

pakovanje

20 kapsula

Povezani proizvodi