Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Konopljin puter 250g

680,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Suncokret

Opis

 

NAMENA: Najčešće se koristi kao namaz i kao dodatak kašama. Od njega se mogu praviti i izuzetno ukusni umaci i prelivi.
Konopljin puter je bogat proteinima, raznim mineralima i vitaminima, pa je idealna hrana za sve one kojima je potrebna snaga, pogotovo deci, intelektualno i fizički aktivnim pojedincima, sportistima, trudnicama, dojiljama, vegeterijancima, veganima, za ljude čije zdravstveno stanje zahteva ishranu sa malo ili nimalo životinjskih proteina.

 

OPIS: Konopljin puter je dobijen mlevenjem oljuštenog semena konoplje na kamenom mlinu na niskim temperaturama. On je izuzetno zdrava i ukusna namirnica, bogata esencijalnim amino kiselinama i proteinima, koje je važno unositi kroz hranu, jer ljudski organizam nije sposoban da ih sam proizvede, a neophodne su za njegov normalan razvoj i funkcionisanje. Proteini su gradivne materije neophodne za pravilan razvoj svih telesnih tkiva, dok se esencijalne masne kiseline ugrađuju u membrane ćelija i omogućavaju pravilnu razmenu materija. Zbog ključne uloge koju esencijalne masne kiseline imaju u normalnom funkcionisanju kardiovaskularnog sistema, mozga, mrežnjače, žuči i drugih organa, neophodno ih je unositi kroz hranu, i to u dovoljnim količinama. Nedostatak ovih elemenata izaziva niz poremećaja i bolesti.
Konopljin puter se proizvodi od semenki konoplja bez dodatka šećera, konzervansa i aditiva. Ne sadrži holesterol, gluten, kao ni hidrogenizovane masti.
Od alergena konopljin puter može da sadrži u tragovima: susam, kikiriki, orah i med.

Konopljin puter 250g

Pakovanje

250 g