U sastav ovog kečapa ulazi: koncentrat paadajza (78%), šećer od šećerne trske (10%), alkoholno sirće, morska so, luk, začini (đumbir, karanfilić, kurkuma, narcis). Svi navedeni sastojci (osim naravno morske soli) su iz kontrolisane organske proizvodnje, što znači da prilikom gajenja ovi sastojci nisu tretirani pesticidima, herbicidima i veštačkim đubrivima, a takođe nisu bili ni u dodiru sa teškim metalima iz spoljašnje sredine, tako da se svi nutritivni sastojci iz njih maksimalno iskorišćavaju.
Da bi kečap sačuvao svoju aromu, ukus i kvalitet najbolje je da ga čuvate na suvom i hladnom mestu.
Namena:
Kečap ima veoma široku primenu. Možete ga koristiti pri pripremi sendviča, pica, umaka, sosova, u kombinaciji sa raznim jelima od mesa, povrća, pri pripremi različitih vrsta salata.
Zemlja porekla:
Nemačka
Recenzije
Još nema komentara.