Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Gayatri maska za lice 75 g

285,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Gayatri

Opis

Gayatri maska za lice je jedinstven spoj prefinjenih biljnih ekstrakata, bez dodatka parafina, parabena, sintetičkih boja i mirisa.

Način upotrebe Gayatri maske za lice je sledeći: Pomešati 1 – 2 kašičice praha sa dovoljnom količinom tečnosti da se napravi fina pasta, koju treba naneti u tankom sloju na kožu lica, vrata i dekoltea i ostaviti da se osuši. Isprati običnom vodom posle otprilike 15 minuta. Gayatri masku za lice je najbolje mešati sa ružinom vodicom, ali može i sa običnom vodom ili aloe vera gelom. Preporuka je da se koristi jednom do dva puta nedeljno na prethodno očišćenu kožu. Za najbolje rezultate preporučljivo je kožu par minuta nežno masirati sa Gayatri kremom od šafrana i kurkume i to neposredno pre nego što nanesete Gayatri masku za lice.

Napomena: kod prirodnih proizvoda, boja konzistencija i miris mogu neznatno da se izmene tokom vremena, ali bez ikakvog uticaja na njihovu efikasnost.

Namena:

Gayatri maska za lice se koristi za negovanje i podmladjivanje kože. Deluje tako što apsorbuje višakmasnoće sa kože, smanjuje i uklanja proširene pore, fleke i nečistoće, a istovremeno daje koži mladalački sjaj.

Zemlja porekla:

Indija

 Gayatri maska za lice 75 g

Pakovanje

75 g