1 proizvod je u korpi

Registruj sePrijavi se

Akcija!

DR HAUSCHKA-Maska za regeneraciju 30ml

3.487,00 RSD 3.140,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Dr Hauschka

Opis

 

NAMENA:

Dr.Hauschka maska za regeneraciju čuva vlažnost i podstiče suvu kožu na samoaktivnost, umiruje osetljivu kožu sklonu alergijama, omekšava je i pomaže u smanjivanju proširenih pora, hiperpigmentacija i ožiljaka nakon upalnih procesa. Pomaže koži koja je bila izložena štetnom dejstvu sunca. Namenjena je svim stanjima kože i svim tipovima kože.

OPIS:

Na zahtev kozmetičara, naučnici fabrike Vala (Wala) napravili su Dr.Hauschka masku za regeneraciju (Rejuvenating Mask). Kombinacija ulja, koštice kajsije, ulja jojobe, ekstrakta semenki dunje, zečje deteline i boražine, pomaže kod svih stanja kože, kojima je neophodno  da uspostave unutrašnju ravnotežu.

Način upotrebe: Masku upotrebite nakon čišcenja i toniziranja ujutro ili tokom dana. Nanesite je na lice u debljem sloju (uključujući i područje oko očiju, vrat i dekolte) i dopustite koži da je upija 20 do 30 minuta. Ostatak uklonite mlakom vodom, a na lice nanesite preparat za dnevnu negu.
Savet za negu kod problematične, dehidrirane kože je da kap Dr.Hauschka normalizirajućeg dnevnog ulja pomešate sa Dr.Hauschka maskom za regeneraciju, a zatim ih nanesete kao dnevnu negu.

 

 DR HAUSCHKA-Maska za regeneraciju 30ml

 

Pkovanje

30 ml