Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Digestin 20 tableta

687,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Dietpharm

Opis

U savremenoj prehrani često nedostaje dovoljno sveže sirove hrane. Takva prehrana ne sadrži dovoljno prirodnih enzima. Time se stvaraju uslovi za niz probavnih smetnji kao što su mučnina u želucu, osećaj nadutosti, podrigivanje i druge gastrointestinalne tegobe.

Početak probavnih procesa može se pospesiti dodavanjem enzima. To je narocito važno kod ljudi koji premalo žvacu i kod kojih je poremećena početna probava hrane. Nadalje, to pomaže i starijim ljudima kod kojih se enzimi sa zakasnjenjem i usporeno luče, što usporava probavu hrane te dovodi do nadutosti i podrigivanja.

Kao pomoć probavi osobito su dragocjeni enzimi papain i bromelain. Papain djeluje i u kiselom i u alkalnom području. Zajedno s bromelainom, laktazom i biljnim lipazama, proteazama, amilazama i celulazom djeluje u želucu i u crevima. Time se zaustavljaju procesi truljenja, sprečavaju neugodno nadimanje i podrigivanje.

Namena
  • prirodni enzimski kompleks za bolju probavu
  • kod osećaja težine u želucu i crevima
  • kod nadutosti u želucu i crevima

Sastojci

bromelain iz plodova ananasa, papain iz papaje, celulaza, laktofermenti iz jogurta. Jedna tableta sadrži: 199 mg praha jogurta, 24 mg praha papaje s papainom, 20 mg laktaze, 12,6 mg praha ananasa, 12 mg bromelaina, 12 mg celulaze.

Uputstvo  za upotrebu

Sažvakati 1-2 tablete uz svaki obrok.  Preporučene dneven doze ne smeju se prekoračiti.

Zemlja porekla 

Nemačka

Digestin 20 tableta

Pakovanje

20 tableta