Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Coco juice – Kokosov djus sa ukusom banane i limuna 500 ml

465,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Green coco

Opis

NAMENA:

Čisti organizam od toksina, daje energiju, zdravlje i vitalnost. Koko đus se preporučuje aktivnim sportistima, rekreativcima, deci, osobama intolerantnim na laktozu i svima onima koji žele revitalizovati svoj organizam i obezbediti mu zdravlje i dugovečnost.

OPIS:

U ovom kokosovom đusu je sadržana mešavina banane i limuna, koji obiluje vitaminom C. Poseduje idealan balans minerala. Kokosov sok je bogat kalcijumom, kalijumom, magnezijumom i natrijumom i jedini je prirodni izotonik tj. podstiče brzu obnovu i rehidrataciju tokom fizičkih aktivnosti. U okeanskim zemljama kokosov sok se još uvek koristi kao priručna infuzija u slučajevima sunčanice, dehidratacije ili iscrpljenosti organizma, jer je po svom sastavu identičan ljudskoj plazmi. Zbog svojih svojstava Kokosov sok nosi naziv tečnost života.

 

U sastav Kokosovog soka sa dodatkom banane i limuna ulazi: kokosov sok 76%, čista banana 20%, koncentrat limunovog soka 4%, antioksidans askorbinska kiselina. Svi sastojci potiču sa organski kontrolisanih farmi. Bez mlečnih proteina, bez glutena, bez laktoze, bez holesterola.

 

 Coco juice – Kokosov djus sa ukusom banane i limuna 500 ml

Pakovanje

500 ml