1 proizvod je u korpi

Registruj sePrijavi se

Bundevin puter 170g

455,00 RSD

Proizvođač: Suncokret

Opis

 

KATEGORIJA:

Zdrava hrana, Hrana bez glutena

NAMENA:

Najčešće se koriste kao namazi i dodatak kašama, ali nalaze i široku primenu u pripremi kako kuvane, tako i sirove hrane. Bogati belančevinama, raznim mineralima i vitaminima, idealna su hrana za sve one kojima je potrebna energija, pogotovo deci koja rastu, sportistima, trudnicama, onima koji poste, snizavaju nivo holesterola, sprečavaju pojavu kardiovaskularnih oboljenja i pomažu regulisanje zdravlja prostate.

PAKOVANJE:

250 g

OPIS:

Bundevin puter je dobijen mlevenjem semenki golosemene tikve. U njegov sastav ulazi: bundevino seme, devičansko bundevino ulje, morska so. Sadrži: nezasićene masne kseline –(omega 6 i 9) koje pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja, Amino kiseline – neophodne za normalno odvijanje mnogih životnih funkcija, minerale – i to: gvožđe, cink (važan faktor u regulisanju zdravlja prostate), magnezijum, mangan, fosfor i selen, kao i vitamin E (moćan antioksidant), B3, PP.

Izuzetno zdravi, a i ukusni, naši puteri se proizvode od semenki uljarica bez dodatka šećera, konzervansa i aditiva. Ne sadrže holesterol, gluten ni kazein.