Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Biopropolis tinktura sa vitaminom C – 20 ml

157,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Bio Medika

Opis

 

Namena

prehlada i gripa, kod bakterijskih infekcija gornjih disajnih puteva, kod sinuzitisa, pojačane sekrecije sluzokože nosa, kao imunostimulator

Opis

Biopropolis tinktura sa vitaminom C.- Vitamin C (L-askorbinska kiselina) jaca odbrambene snage covecjeg tela, štiti celije jer ima jako antioksidaciono dejstvo koje sprecava razarajuce ucinke slobodnih radikala. Oni se pojacano stvaraju kod raznih oboljenja i ozleda, stresa, ali i pušenja i uzimanja alkohola. Poznato je da pušaci imaju hronicni manjak vitamina C jer se on troši za neutralizaciju otrovnih teških metala iz dima cigareta.

Delovanje: propolis i vitamin C zajedno povecavaju prirodne odbrambene snage u organizmu kako u stanjima psiho-fizickog stresa tako i u prolece i jesen kada ucestale smetnje sa disajnim organima postaju cesta pojava. Propolis u kombinaciji sa vitaminom C preporucuje se kao redovan dodatak ishrani u mesecima kada neadekvatna ishrana smanjuje odbrambene snage, te to postaje razlog cestim oboljenjima i sporijem oporavku.

Upotreba:

  • Imunitet: 10-20 kapi 3x dnevno.
  • Upala ždrela i usne šupljine: 10-20 kapi piti ili rastvoriti u pola caše vode za grgljanje više puta dnevno.
  • Gripozna stanja: 20 kapi tinkture uzimati više puta dnevno nekoliko dana.
  • Biopropolis tinktura sa vitaminom C – 20 ml

Pakovanje

20 ml