Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Biopropolis tinktura sa ehinaceom 20 ml

164,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Bio Medika

Opis

 

Namena

kod prehlada i gripa, kod bakterijskih infekcija gornjih disajnih puteva, kod sinuzitisa, pojačane sekrecije sluzokože nosa, kao imunostimulator

Opis

Biopropolis tinktura sa ehinaceom – Echinaceae purpureae herba (ehinacea) poreklom je iz Severne Amerike i uspešno se koristi i u fitoterapiji i u homeopatiji. Delovanje biljke je zasnovano na njenim sastojcima koji pokazuju stimulirajuše efekte na naš imunološki sistem, što je i potvrdeno eksperimentima. Znacaj Ehinaceae je stimulacija sinteze interferona, koji je važan element odbrane organizma od virusnih infekcija. Medutim ova biljka se ne koristi preventivno zarad zaštite organizma u cilju sprecavanja pojave gripa ili prehlade, vec nju treba koristiti onda kada je infekcija nastupila, tacnije nakon pojave prvih simptoma. Samo pravilna upotreba u odgovarajucoj dozi dace željene efekte.

Upotreba: Odrasle osobe 15-20 kapi 3x dnevno. U akutnoj fazi bolesti (prvi dan) 3-4 ml tinkture svaka 2 sata, zatim naredna dva dana 15-20 kapi 5-6 puta dnevno. Primenu nastaviti tri puta na dan po 15-20 kapi. Preparat koristiti dve nedelje.

Biopropolis tinktura sa ehinaceom 20 ml

Pakovanje

20 ml