1 proizvod je u korpi

Registruj sePrijavi se

Biljne kapi od korena maslačka 30ml

329,00 RSD

Proizvođač: Bioherbal

Opis

Ove biljne kapi od korena maslačka predstavljaju tečni biljni instant čaj od korena maslačka u odnosu 1:5. Prisutan sadžaj alkohola je 35%

Biljne kapi od korena maslačka podstiču metabolizam masti i istovremeno kao prirodni diuretik pomažu u izbacivanju viška vode iz organizma, odnosno dobre su kod problema sa čestim mokrenjem. Takođe, zbog svog diuretskog svojstva, biljne kapi od korena maslačka su dobre za čišćenje jetre i bubrega. Instant čaj od korena maslačka pomaže i u većem lučenju žuči i to zahvaljujući određenim hranljivim sastojcima koji se nalaze u korenu biljke. Na taj način sprečava se taloženje štetnih materija u žučnoj kesi koji mogu dovesti do smanjenog razlaganja masnoća i povećanja nivoa holesterola u krvi. Biljne kapi od korena maslačka stimulacijom proizvodnje žuči, takođe poboljšavaju i metabolizam masti i poboljšavaju rad i zdravlje digestivnog trakta. Biljne kapi od korena maslačka su i blagi laksativ i pomažu u omekšavanju stolice.

Ne preporučuje se upotreba u toku trudnoće i laktacije, kao i kod dece mlađe od 12 godina. Alkohol prisutan u proizvodu može uticati na psihofizičke i motorne funkcije.

Za najbolje rezultate koristite ih tako što ćete 20 biljnih kapi od korena malačka rastvoriti u čaši hladne vode. Ovako pripremljenu mešavinu instant čaja konzumirati 3 puta dnevno.

Zemlja porekla:

Srbija

Pakovanje

30 ml

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Biljne kapi od korena maslačka 30ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *