Biljna pašteta mađarska je organski i bezglutenski namaz savršene arome, ukusa i teksture. U njen sastav ulazi: voda, kokosovo ulje*, tofu* (voda, SOJA*, pojačivač ukusa: kalcijum sulfat), crvena paprika* 9,5%, kiseli krastavac* 9% (krastavac*, vinsko sirće*, morska so, šećer od šećerne trske*), krompirov skrob*, suvi prehrambeni kvasac*, pire od paradajza* 4%, biljni proteini iz semenki suncokreta*, voćno sirće*, začini* (sa CELEROM*), morska so, suncokretovo ulje*, koncentrat soka od jabuke*, soja umak* (voda, SOJA*, so), zgušnjivač: guar guma*. *organska proizvodnja.
Gore navedeni sastojci su iz kontrolisane organske proizvodnje, što znači da prilikom gajenja, ovi sastojci nisu tretirani pesticidima, herbicidima i veštačkim đubrivima, a takođe nisu bili ni u dodiru sa teškim metalima iz spoljašnje sredine, tako da se svi nutritivni sastojci iz njih maksimalno iskorišćavaju.
Prosečne hranjive vrednosti na 100 g proizvoda: Energerska vrednost: 913 kJ / 220 kcal, Masti: 17,0 g (od kojih zasićene masne kiseline: 13,5 g), Ugljeni hidrati:10,7 g (od kojih šećeri: 1,5 g), Vlakna: 2,6 g, Belančevine: 4,8 g, So: 1,5 g.
Da bi Biljna pašteta mađarska sačuvala svoju aromu, ukus i kvalitet najbolje je da je čuvate u frižideru, a nakon otvaranja, upotrebite je u roku od nekoliko dana.
Namena:
Biljna pašteta mađarska je bez glutena, tako da je mogu koristiti i osobe koje su na bez glutenskoj dijeti.
Biljnu paštetu mađarsku možete koristiti u sklopu zdravog doručka, užine ili večere, mazanjem na hleb. Zbog svog raznovrsnog sastava Biljna pašteta mađarska se preporučuje svim kategorijama stanovništva koji brinu o svom zdravlju.
Zemlja porekla:
Nemačka
Recenzije
Još nema komentara.