HERBASANA

Online prodavnica zdrave hrane

U okviru Herbasana prodavnice možete pronaći veliki broj proizvoda koji pripadaju kategoriji zdrava hrana. Proizvodi u našoj prodavnici su namenjeni svima koji žele da se hrane zdravo konzumirajući prirodne organske proizvode, kao i svima onima koji se bore sa nekom od bolesti modernog doba (dijabetičari, osobe sa glutenskom alergijom i drugi). Samim tim što birate da komzumirate zdrave i kvalitetne organske proizvode, pomažete Vašem organizmu u prevenciji i borbi protiv raznih bolesti ali i podižete opšte zdravstveno stanje organizma.

Herbasana biljna apoteka

Biljna apoteka koja je u sklopu naše internet prodavnice zdrave hrane pruža mogućnost kupovine narodnih čajevaorganskih čajevaprirodne kozmetike na bazi biljaka kao i drugih proizvoda biljnog porekla.

Sa željom da Vam na jednom mestu omogućimo da se zdravo hranite i pronađete proizvode za prevenciju i lečenje brojnih oboljenja, stvorili smo mesto koje se po mnogo čemu izdvaja od drugih i predstavlja Vaš siguran korak ka zdravijem životu.

Našim cenjenim potrošačima obezbedili smo besplatne stručne savete lekara i nutricioniste bilo da se radi o savetima vezanim za ishranu ili odabiru proizvoda za čuvanje zdravlja. Individualnim pristupom, razumevanjem i stručnošću nastojimo da Vam obezbedimo našu potpunu podršku u cilju Vašeg što kvalitetnijeg života.

Ponuda naših prirodnih preparata i lekova

  • biljni lekovi
  • čajevi
  • melemi iz domaće, ruske, kineske i indijske tradicionalne medicine
  • bezglutenski proizvodi
  • organski proizvodi
  • makrobiotički proizvodi
  • biljni kozmetički proizvodi vodećih domaćih i svetskih brendova
Glass cup of hot steaming tea with splashing citruses
HERBASANA

Biljna apoteka

Budući da je zdrava ishrana preduslov boljeg i kvalitetnijeg života, nastojimo da našom ponudom obuhvatimo sve one proizvode koji će sačuvati i unaprediti Vaše zdravlje.

Kod nas u svakom trenutku možete pronaći široku paletu prizvoda za dijabetičare, osobe koje pate od povišenog krvnog pritiska, netolerancije na određene namirnice i još mnogo toga što će poboljšati Vaše zdravstveno stanje.

Najnovija dešavanja