Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Žvake za mršavljenje 12 kom – Slim Fast Gum

590,00 RSD

Proizvođač: Jiachem Co.

Opis

Žvake za mršavljenje su proizvod koji je sa svojom ekstremno jakom i jedinstvenom potpuno prirodnom, ispitanom i odobrenom formulom oduševio sve korisnike širom sveta.

Delotvornost Žvaka za mršavljenje se ogleda u pažljivo biranim najkvalitetnijim sastojcima od kojih su se svi dokazali kao efikasni u borbi protiv viška kilograma, sagorevanju masti sa najugroženijih mesta, smanjenju apetita , nadutosti, eliminisanju napada gladi, ubrzavanju metabolizma i detoksikacije organizma.

Ova ekstremno jaka biljna formula spakovana u žvake za mršavljenje sadrži: Garsiniju, Guaranu, Zeleni čaj i kofein. Pojedinačno ove biljke deluju:

– GARSINIJA ( Garcinia Cambogia ) – zaustavlja povećan apetit i potrebu za hranom koja nastaje u stresnim ili emotivnim situacijama. Njen ekstrakt je bogat izvor hidroksicitrične kiseline (HCA), koja sprečava pretvaranje unesenih ugljenih hidrata u masti i tako pomaže smanjenje telesne težine. Nema više stvaranja masti, a kada ih telo ne stvara, ono sagoreva postojeće. Takođe, zaustavlja apetit na taj način što povećava nivo serotonina u krvi. Time poboljšava raspoloženje i zaustavlja želju za hranom.

– GUARANA ( Amazonsko Oko ) – Amazonsko oko, kako se popularno naziva cvet biljke guarana, izuzetno je efikasan u borbi protiv viška kilorama. Teobromin iz guarane je sastojak koji pomaže pri sagorevanju masti i uklanjanju celulita. Guarana deluje i kao tonik i sredstvo za čišcenje creva, tako što čisti organizam od nagomilanih toksina i uspostavlja zdrav metabolizam.

– GREEN TEA ( Zeleni Čaj ) – Zeleni čaj sadrži jedinstveni antioksidant, toliko moćan da je ekstremno efikasan za mršavljenje. Istraživanja pokazuju da zeleni čaj „gađa” salo na stomaku kojeg svi žele da se reše i da ga sagore.Ne pomaže sagorevanje samo površinskog sala već je smanjenje i u dubljim, upornijim slojevima koji oblažu organe ispod mišića. Katehini, koji su glavni sastojak Zelenog Čaja, efikasno i trenutno od stomačnog sala prave korisnu energiju.

– KOFEIN – Kofein ubrzava metabolizam i ubrzava sagorevanje masti. Kofein ima i diuretično dejstvo i na taj način povećava gubitak tečnosti iz organizma.

Način Upotrebe:

Kutija proizvoda sadrži 12 komada Žvaka za mršavljenje koje uvek možete nositi sa sobom i koje će vam uvek biti zgodne za upotrebu. Uzima se 2 ili 3 komada dnevno, (u zavisnosti koliko imate obilnih obroka u toku dana) 30 minuta pre većih obroka. Do rezultata uz svakodnevno korišćenje Žvaka za mršavljenje se dolazi jako brzo i garantovano ćete i Vi i vaša okolina primetiti rezultate.

ŽVAKE ZA MRŠAVLJENJE možete kupiti u svim bolje snabdevenim apotekama i Lilly objektima u Srbiji

ili naručiti putem naše forme za naručivanje kao i putem telefona:

011/3345-879

Žvake za mršavljenje 12 kom – Slim Fast Gum

Pakovanje

12 komada

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Žvake za mršavljenje 12 kom – Slim Fast Gum”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *