Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Zeolit Klinoptilolit mikronizovan aktiviran zeolit – 800 g

470,00 RSD

Proizvođač: Zeo medic

Opis

 

NAMENA: Ima ulogu u detoksikaciji tela, zatim pomaže u inaktiviranju slobodnih radikala, pomaže u održavanju optimalnog nivoa ph krvi između 7,35 i 7,45, jača imunitet, pomaže u razlaganju peska i kamena u bubregu, efikasan je kod ublažavanja posledica osteoporoze i reumatskog artritisa, pomaže u neutralisanju alergena iz hrane, pića i okruženja, pomaže u snižavanju šećera u krvi, doprinosi snižavanju nivoa holesterola i triglicerida, regulacije varenja, ima uticaja na suzbijanje virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija, doprinosi podizanju nivoa seratonina (hormona sreće), pomaže u regulisanju ritma spavanja.

 

OPIS: Zeolit višestruko doprinosi zdravlju. Preventivno deluje na oboljenja savremenih muškaraca, žena i dece, čija su tela prepuna štetnih supstanci koje negativno utiču na imunitet, energiju i vitalnost i potencijalno su velika opasnost po zdravlje.

 

Preventivna doza uzimanja zeolita je 3,5g dnevno. Ravna kašičica je 2gr. Osobe narušenog zdravstvenog stanja mogu dnevnu dozu povećati, pa i udvostručiti (6-10gr.). Predviđena dnevna doza se može rasporediti u 2 ili 3 uzimanja tokom dana (najbolje pola sata pre obroka).

 

Način upotrebe: U 2 dl vode razmutiti plastičnom kašičicom određenu količinu zeolita i popiti. Ne čekati da se zeolit slegne! Preporučuje se što veći unos tečnosti tokom dana (2l i više).

 

Osobe koje uzimaju određenu terapiju (lekove) trebalo bi da naprave vremenski razmak od bar 2 sata između uzimanja zeolita i lekova.

 

Zeolit Klinoptilolit mikronizovan aktiviran zeolit – 800 g

 

 

 

Pakovanje

800 g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Zeolit Klinoptilolit mikronizovan aktiviran zeolit – 800 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *