Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Venvital balzam 50 ml

230,00 RSD

Proizvođač: Freška gora

Opis

NAMENA: Koristi se kod bolnih, otečenih nogu, proširenih vena i kapilara. S obzirom da mu je glavno svojstvo da podstiče cirkulaciju, dobrobiti imaju i ljudi sa reumatskim bolovima i raznim vrstama upale mišića.

OPIS: U sastav Venvitala ulazi: hladno ceđeno suncokretovo ulje, neven, kesten, hajdučka trava, pčelinji vosak, ekstrakt ruzmarina, eterično ulja ruzmarina, nane i lavande.

Hladno ceđeno ulje suncokreta je bogato vitaminima i mineralima, pa pored toga sto je nosilac svih drugih sastojaka, hrani i neguje Vašu kožu.

Pčelinji vosak daje čvrstinu, a ujedno i obnavlja, neguje i pomaže obnovi kože obiljem minerala, vitamina, enzima i biljnih hormona.

Neven podstiče cirkulaciju, smiruje upale.

Kesten jača krvne sudove, ubrzava cirkulaciju.

Hajdučka trava steže, odnosno zaustavlja krvarenja i jača mišiće

Eterično ulje ruzmarina podstiče cirkulaciju i jača vezivna tkiva. Eterično ulje nane u kombinaciji sa ruzmarinom dodatno ubrzava cirkulaciju i blago hladi. Eterično ulje lavande ublažava bolove u mišićima, smiruje upale i obnavlja kožu. Oleorizin ruzmarina na prirodan način čuva ovaj proizvod od oksidacije tj. Užegnuća. Način upotrebe: Ukoliko se balzam koristi za noge, ujutro u tankom sloju dobro utrljati počevši od članaka prema srcu. Po potrebi se moze namazati i uveče ili tokom dana. Ako se koristi kod reume ili upale mišića, umasirati na bolno mesto više puta dnevno.

 

 Venvital balzam 50 ml

 

Pakovanje

50 ml