Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Akcija!

Ulje semena korijandera 10 ml – Probotanic

1.348,00 RSD 1.070,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: Probotanic

Opis

Probotanic ulje semena korijandera je dobijeno parnom destilacijom semena korijandera.

Korijader je od davnina veoma cenjena lekovita biljka. Naučnici sa Instituta za biohemiju i biotehnologiju Annamalai Univerziteta u Indiji (Antioksidativni potencijal semena korijandera; 2010.) utvrdili su da ulje semena korijandera ima veoma povoljan efekat u regulisanju rada pankreasa i izlučivanju insulina. Došlo je do smanjenja glukoze u krvi za 44%, glikoziliranog hemoglobina za 58% i povećanja lučenja insulina iz pankreasa za 40%, pa se ulje semena korijandera preporučuje kao prirodno sredstvo za ublažavanje tegoba kod dijabetesa I i II.

U Kini se seme korijandera vekovima koristi za regulisanje normalnog rada creva. Ublažava osećaj mučnine, a posle obilnog obroka otklanja osećaj punoće u želucu. Olakšava rad jetre i pravilno lučenje žuči što je takođe važno u procesu varenja hrane. Podstiče pravilno lučenje crevnih sokova i balansira normalnu crevnu floru. Uklanja crevene grčeve i odličan je za detoksikaciju organizma.

PAKOVANJE: 10 ml

NAMENA:

Stimuliše rad pankreasa i izlučivanje insulina, tako da je korisno dijabetičarima i stimuliše pravilan rad endokrinog sistema. Snižava holesterol u krvi, reguliše probavu i podstiče normalno lučenje crevnih sokova i na taj način balansira normalnu crevnu floru, pospešuje rad jetre, ublažava simptome hepatitisa. Ima antivirusno dejstvo. Otklanja bolove i relaksira mišiće, smanjuje otok kod bubrežnih i reumatskih bolesti, balansira nivo polnih hormona i podstiče želju. Preporučuje se i u nezi problematične kože, jer otklanja mitisere i hidrira sve tipove kože.

 

 Ulje semena korijandera 10 ml – Probotanic

 

Pakovanje

10 ml