Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Ulje moringe 50 ml – Eterra

922,00 RSD

Proizvođač: Eterra

Opis

 

NAMENA: Uklanja bubuljice i sprečava da se ponovo pojave, uklanja bore i sprečava opuštanje mišića lica, pomaže da se uklone miteseri i mrlje, redovno korišćenje smanjuje stvaranje mitesera kod svih tipova kože, čisti kožu, uravnotežuje izlučivanje masnoća i otklanja umor, pomaže kod psorijaze i ekcema.

OPIS: Čisto organsko Ulje moringe dobija se presovanjem semena moringe. Ulje ima visok sadržaj oleinskih kiselina (omega 9), veoma lako prodire u kožu i održava njenu teksturu. Ulje semena moringe sadrži 1700 antioksidanata i eksperti ga smatraju jednim od „najznačajnijih kozmetičkih ulja“. Zbog visoke koncentracije antiseptičkih i antiupalnih svojstava, Ulje moringe pomaže pri uklanjanju finih bora i kao tretman za problematičnu kožu. Ulje moringe sadrži: četiri puta više vitamina A od šargarepe, što pomaže izgradnju kolagenskih vlakana u koži i utiče da se bore manje pojavljuju, više vitamina C nego pomarandža. Vitamin C ili aksorbinska kiselina deluje kao antioksidant i doprinosi stabilizaciji kolagena; vitamin E kao antioksidant ima antiupalno dejstvo na kožu. Poboljšava njenu vlažnost, mekoću i glatkoću.

Moringa ulje je toliko bogato fitonutrijentima da svakodnevno uzimanje samo 1 kafene kašike ima veliki značaj i pozitivan uticaj na naš organizam.

Ulje moringe 50 ml – Eterra

 

 

Pakovanje

50 ml