Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Ulje kurkume 30 ml – Eterra

960,00 RSD

Proizvođač: Eterra

Opis

 

NAMENA: Eterično Ulje kurkume pokazalo se kao vrlo efikasno kod problematičnih oboljenja, kao što su kancer (sprečeva pojavu karcinoma i metastaza), HIV/AIDS, Alchajmerova bolest, infekcije urinarnog trakta, amenoreja, hemoroidi, kamen u žuči, bolesti koje se prenose polnim putem, kao što je genitalni herpes, hepatitis C i problemi sa jetrom, čuva mozak, ubrzava zacelivanje rana i pomaže obnavljanje oštećene kože, zatim kod artritisa i reumatoidnog artritisa, pomaže u tretmanu psorijaze i drugih upalnih stanja kože.

OPIS: Lekovitost ove biljke pripisuje se kurkuminu, njegovoj najefikasnijoj komponenti. I nauka je u mnogim istraživanjima potvrdila efikasnost kurkume u prevenciji raznih vrsta karcinoma. Dokazano je da sprečava širenje kancera dojke na pluća, pojavu melanoma i metastaza kod različitih vrsta kancera. Pojačava delovanje hemoterapijskog leka taxol i smanjuje nuspojave.

Prirodni je detoksikator jetre, Prema preliminarnim eksperimentalnim istraživanjima Medicinskog Univerziteta Grac u Austriji, kurkumin odlaže oštećenje jetre koje može dovesti do ciroze.

U kineskoj medicini koristi se od davnina kao tretman za depresiju. Zbog svojih antiupalnih svojstava, prirodan je tretman za artritis i reumatoidni artritis.

Način upotrebe: Razredite ga sa nekim biljnim uljem i koristite ga topikalno ili za relaksirajuću masžu. Par kapi možete ukapati na sveću ili u raspršivače za suzbijanje klica u vazduhu i zaštitu životne sredine prirodnim putem. Takođe ga možete dodati u kadu za aromatično, stimulativno i energizirajuće kupanje. Oralno ga možete uzimati u količini od 3 – 4 kapi, 3 – 5 puta na dan. Možete ga koristiti i kao čaj, odnosno u šolju vrele vode dodajte par kapi ulja kurkume i dodajte med ili limun, radi boljeg ukusa. Takođe možete ga pomešati sa uljem Moringe i tada je moćan odstranjivač toksina za Vašu kožu. Za žene je odlično ako ga nanesu sa moringom na grudi i pod pazuh, jer će na taj način ova mešavina izvući štetne toksine iz limfnih čvorova i masnih ćelija dojki.

 

 Ulje kurkume 30 ml – Eterra

 

 

Pakovanje

30 ml