Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Ulje dental 100ml-Shenemil

370,00 RSD

Proizvođač: Shenemil

Opis

NAMENA:

Dental ulje se mućka u ustima 10 20 minuta, ujutru pre pranja zuba, a onda se ispljuje. Ovom metodom olakšavamo i ubrzavamo proces čišćenja organizma i uspostavljanje ravnoteže (organizam se oslobađa patogenih mikroorganizama, toksina, viška kiselina i soli i isceljuje se).

OPIS:

Ulje Dental sačinjava uljani ekstrakt semena i biljaka, odnosno: uljni ekstrakt žalfije, nevena, mente, kamilice, kantariona, matičnjaka i dr.

Tradicionalna metoda čišćenja organizma mućkanjem biljnih ulja (sa esktraktima lekovitog bilja) je jedna od kompatibilnih metoda integralnom konceptu čišćenja organizma. Način čišćenja se zasniva na sposobnosti pljuvačnih žlezdi da izdvajaju produkte razmene materije iz krvi. Količina krvi, koja protiče kroz njih nekoliko puta je veća pri mućkanju. Prolaskom kroz pljuvačne žlezde za vreme mućkanja organizam se oslobađa patogenih mikroorganizama, toksina, viška kiselina i soli i isceljuje se. Bioaktivne komponente bilja difunduju u krv čisteći najsenzibilnije kapilare i venule.

Upotreba: Dental ulje se mućka u ustima 5-20 minuta, a onda se ispljuje. Za to vreme dišemo na nos. Ukoliko imamo problema sa disanjem pre mućkanja Dental nozdrve namažemo Eterisan inhalatorom. Tokom mućkanja, ulje menja svoju viskoznost, ono se emulguje, postaje sve tečnije i belije. Ulje se posle toga ispljuje. Ovu terapiju primeniti jednom ili dva puta dnevno, ujutru pre pranja zuba i naveče pre spavanja (nakon toga oprati zube). Terapija kod klasičnog sistema detoksikacije može da traje najmanje 14 dana. U akutnim slučajevima zapaljenja grla može se koristiti više puta dnevno. Ovom metodom olakšavamo i ubrzavamo proces čišćenja organizma i uspostavljanje ravnoteže.

Zdravstvenu ispravnost izvršio Zavod za javno zdravlje Leskovac.

Ulje dental 100ml-Shenemil

 

 

Pakovanje

100 ml