Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Trifala Čurna prah 120g Goodcare

547,00 RSD

Nema na zalihama

Proizvođač: GoodCare

Opis

Biljke od kojih se pravi trifala imaju veliku snagu koja se upotrebom ovog proizvoda prenosi na nas i postaje deo našeg zaštitnog potencijala. Tri ploda koja su sadržana u trifali (haritaki, amalaki i bibhitaki), odgovaraju trima osnovnim principima ajurvedske medicine.

Haritaki poseduje laksativne, opore, podmazujuće, antiparazitske, antispazmatične i nervno umirujuće kvalitete. Zbog toga se koristi pri tretiranju akutne i hronične konstipacije, nervoze, anksioznosti i osećaja fizičke težine.

Amalaki je hladeći tonik, opor, blagi laksativ, antipiretik. Koristi se za čireve, stomačnu upalu, probleme tankog creva, konstipaciju, diareju, kongestiju jetre, osipe, infekcije i osećaj gorenja u telu . U različitim studijama pokazano je da amalaki poseduje blaga antibakterijska svojstva, da ima jako izraženo dejstvo na iskašljavanje i da poseduje antivirusnu i kardiotonizirajuću aktivnost. Amalaki je poznat po tome što je najveći prirodni izvor vitamina C. On ima 20 puta veću količinu vitamina C od pomorandže, a poseduje i jedinstvenu termostabilnost.

Bibitaki je opor, osvežava, poboljšava varenje i oslobadja od grčeva. Njegov primarni ukus je opor, da bi zatim postao sladak, gorak i ljut.

NAMENA:

Trifala je najpopularnija biljna formula u Indiji. Zahvaljujući ovakvom sastavu Trifala, predstavlja efikasan laksativ, koji istovremeno podržava snagu organizma. Zbog svoje izuzetne hranljive vrednosti, trifala na jedinstven način čisti i detoksikuje najdublje nivoe organizma, bez iscrpljivanja telesnih rezervi. Ovo je čini jednim od nadragocenijih biljnih preparata u svetu.

Trifala hrani i pročišćava. Hranljivi aspekat odražava se u velikoj količini C vitamina, prisustvu linoleinskog ulja i drugim hranljivim sastojcima koji je više čine tonikom.

Zbog njenog bogatog nutritivnog sadržaja, ajurvedski doktori je uglavnom ne smatraju običnim laksativom. Neka naučna istraživanja i praktična iskustva ljudi koji su je koristili tokom niza godina pokazuju da trifala efikasno čisti krv, stimuliše sekreciju žuči tako što detoksikuje jetru, pomaže varenju i asimilaciji, i značajno smanjuje holesterol i nivo masti u krvi. Kao rezultat toga, ona se smatra jednom vrstom univerzalnog lekovitog sredstva i najčešće je prepisivana biljna formula.

ZEMLJA POREKLA:

India

Pakovanje

<120g>

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Trifala Čurna prah 120g Goodcare”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *