Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Akcija!

Suncokretov protein 200g Granum food

171,00 RSD 166,00 RSD

Proizvođač: Granum food

Opis

Suncokret (Helianthus annuus) je jedna od prvih biljaka uzgajanih na američkom kontinentu. Indijanci iz Meksika i Perua su ga proizvodili pre više od 5000 godina. Od tog vremena je suncokret postao važna ratarska kultura i kao kulturna biljka počeo se širiti i u druge zemlje. Seme suncokreta se može koristiti sirovo, prženo, mleveno kao i za dobijanje ulja (ceđenje).

Suncokretov protein (30% proteina) se dobija mlevenjem suncokretove pogače nakon hladnog ceđenja ulja iz semenki suncokreta. Izuzetno je bogat proteinima, vlaknima i omega masnim kiselinama. Sadrži protein koji se vrlo lako vari. Visoka nutritivna vrednost ga čini idealnom hranom za vegane i vegetarijance kao i za sportiste. Sadržaj vlakana doprinosi normalnom radu creva.

Blagotvorno dejstvo suncokretovog proteina je mnogostruko:

deluje blagotvorno na kardiovaskularni sistem

snižava nivo holesterola

reguliše visok krvni pritisak

povećava imunitet

regeneriše kožu i kosu

Bogat Omega 6 i 9 masnim kiselinama i vitaminom E. Ne sadrži holesterol, gluten ni kazein. Suncokret protein organik je postan proizvod.

Sastav: Samlevena suncokretova pogača nakon ceđenja ulja.

Način primene: Koristi se kao dodatak sokovima, šejkovima i frapeima. Takođe se može koristiti kao dodatak prilikom pripreme slatkih i slanih kolača, energetskih pločica kao i prilikom pravljenja raznih umaka i peciva.

Pakovanje

200g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Suncokretov protein 200g Granum food”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *