Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Staroplaninski melem za hemoroide

930,00 RSD

Proizvođač: PG Tomislav Varagić

Opis

Staroplaninski melem za hemoroide je prirodni preparat koji u sinergiji lekovitih bilja i tvari uspešno otklanja upalne procese koje prouzrokuju Hemoroidi. Svrab, bol, krvarenje, već nakon nekoliko dana nestaju. Za spravljanje Staroplaninskog melema protiv hemoroida koristimo Eterična ulja tri vrste biljaka: Nevena (Calendula officinalis), Kantariona (Hypericum perforatum) kao i Hajdučke trave (Achillea millefolium). Lanolyn, koji je nosioc melema, predstavlja masnoću životinjskog porekla koja se dobija preradom vune ovaca i jako blagotvorno deluje na oštećeno i bolno tkivo.

Staroplaninski melem za hemoroide sa ekstraktima nevena, kantariona i hajdučke trave je prirodni preparat koji u sinergiji lekovitih bilja i tvari uspešno otklanja upalne procese koje uzrokuju Hemoroidi. Svrab, bol i krvarenje, već nakon nekoliko dana nestaju.

Način upotrebe:   Nanosite melem tri puta dnevno na obolelo mesto, od toga jednom obavezno pre spavanja. Trajanje tretmana je minimum 10 dana. Ukoliko su hemoroidi praćeni krvarenjem, povećati broj premaza melemom.
Bilje za pravljenje melema se bere u ataru sela Velika Lukanja koje se nalazi u srcu nacionalnog parka prirode Stara planina na teritoriji Opštine Pirot. Svi melemi se spravljaju u pomenutom selu, na registrovanom poljoprivrednom domaćinstvu Tomislava Varagića iz Pirota.

NAMENA:

Koristi se za uspešan, brz i krajnje efikasan tretman za lečenje kako spoljašnjih, tako i unutrašnjih hemoroida.

 

Staroplaninski melem za hemoroide