Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Srebrosept pasta za zube sa koloidnim srebrom75ml

398,00 RSD

Proizvođač: Maxlab

Opis

Srebrosept antibakterijska pasta za zube bez fluora se ističe svojim jedinstvenim sastavom. Eliminiše bakterije, gljivice i zubni plak, ostavljajući zaštitni sloj na zubima. Čestice srebra pružaju dugotrajnu zaštitu od bakterija, koje uzrokuju karijes i neugodan zadah. Lekoviti sastojci mente i žalfije, alantoin i MSM deluju protiv upalno, jačaju desni i sluzokožu usne šupljine. U kombinaciji sa srebrom utiču na zarastanje ranica i afti. Dovoljno je naneti pastu na zube veličine zrne graška. Pasta osvežava dah, blagotvorno utiče na desni i ublažava bol. Ne sadrži konzervanse, fluoride i veštačke boje i arome. Pasta je bezopasna za decu.
Primenom paste za zube Srebrosept, znatnoo se podiže PH vrednost u ustima, što ne pogoduje razvoju bakterija i jača zubnu gledj.


Koloidno srebro – Eliminiše bakterije i gljivice. Pruža višečasovnu zaštitu od istih.

MSM – (metilsulfonilmetan) Izvor prirodnog organskog sumpora. Njegovo prisustvo u pasti za zube povećava apsorpciju i delovanje lekovitih sastojaka etarskih ulja.

MSM ima sposobnost da ublažava bol i smiruje zapaljenja. Prirodno se nalazi u svežem voću i povrću, a gubi se termičkom obradom hrane. Daje otpornost sluzokoži.

Alantoin – Proizvod metabolizma čoveka i sisara utiče na regeneraciju tkiva i zarastanje rana. Alantoin ubrzava regeneraciju tkiva i zarastanje rana, smiruje iritacije i alergije. Alantoin stvara neutralne komplekse sa iritirajućim agensima  i alergenima i time štiti kožu i sluzokožu od njihovog štetnog delovanja.   Alantoin se nalazi u lekovitoj biljci gavez u značajnoj količini.

Etarska ulja :
Menta – osvežava dah i ostavlja prijatan ukus. Lekoviti sastojci mente smiruju bol i zapaljenja, eliminišu bakterije, povećavaju prokrvljenost.
Žalfija – Lekoviti sastojci jačaju sluzokožu, deluju protivuplano , utiču na oporavak i regeneraciju sluzokože.
Prirodan mineral krečnjak – (kalcijum karbonat) Blago abrazivno sredstvo koje čuva zubnu gleđ sa česticama veličine 5 mikrona koje mehanički uklanjaju zubni plak

Srebrosept pasta za zube sa koloidnim srebrom75ml

Pakovanje

75ml

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Srebrosept pasta za zube sa koloidnim srebrom75ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *