Korpa je prazna

Registruj sePrijavi se

Sirće od jabuke Standard 500 ml

93,00 RSD

Proizvođač: Ekofarm

Opis

Sirće od divlje jabuke Standard je zdrav začin koji ima višestruko lekovito dejstvo i može da pomogne u slučaju: visokog krvnog pritiska, gojaznosti i depresije, niskog krvnog pritiska, upala krajnika, kožnih oboljenja, problema sa venama.

Namena:

Sirće od divlje jabuke standard se može koristiti i kao začin i kao lek. Ovo su neki saveti, kako da upotrebom ovog sirćeta popravite svoje zdravstveno stanje:

Kod visokog krvnog pritiska, depresije i gojaznosti:

3 supene kašike sirćeta od divljih jabuka razblažiti u 2dl vode ili neke druge tečnosti. Ovakav rastvor piti tri puta dnevno, nakon jela. U slučaju gojaznosti, u praksi se pokazalo da je, zavisno od metabolizma, potreban 1l mineralnog sirćeta na 1kg gojaznosti.

Kod niskog krvnog pritiska:

1 supenu kašiku sirćeta od divljih jabuka standard rastvoriti u 2dl vode. Ovakav rastvor piti 3 puta dnevno posle obroka. Kada pritisak počne da se normalizuje potrebno je postepeno povećavati dozu (do 3 supene kašike na 2dl tečnosti). Korišćenjem rastvorenog mineralnog sirćeta 3 puta dnevno, svakog dana tokom 3 nedelje korišćenja potrebno je napraviti pauzu od 1 nedelje, nakon čega treba nastaviti sa primenom sirćeta.

Kod osoba koje sirće od divljih jabuka standard koriste preventivno:

Doza koja se preporučuje je 2dl vode i 2 supene kašike sirćeta, 3 puta dnevno.

Kod upale krajnika:

Nerastvrenim sirćetom od divljih jabuka isperite grlo.

Kožna oboljenja, čirevi, infekcije, perutavi ekcem:

Sirće od divlje jabuke standard utrljavati na obolelo mesto 3 do 4 puta dnevno.

Kod problema sa venama:

Masirati sirćem udove, prema srcu.

Zemlja porekla:

Srbija

Pakovanje

500 ml